Özdilek

Ekonomi

‘Kocaeli Ticaret Odalı olmak ayrıcalıktır’

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve yönetimi, odanın eski meclis ve yönetim kurulu başkanlarını nostaljik bir gecede buluşturdu.

4 Şubat 2015 Saat: 12:17
‘Kocaeli Ticaret Odalı olmak ayrıcalıktır’
‘Kocaeli Ticaret Odalı olmak ayrıcalıktır’

118 yıllık tarihi ve 13 bin 500 üyesiyle kentin en geniş kurumsal ailesine sahip olan Kocaeli Ticaret Odası, farklı dönemlerde meclis ve yönetim kurulu başkanlığı yapan isimleri nostaljik bir gecede buluşturdu. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ın, yönetim kurulu üyeleri Zihni Yılmaz, Mehmet Çoşan, Yusuf Koçak, Murat Altun, Yusuf Ziya Uludüz, Şahin Kaya ve Semih Barış ve meclis başkanlık divanını temsilen Yıldırım Yılmaz ile birlikte ev sahipliği yaptığı geceye, eski meclis başkanları Hayrettin Ulusoy, Erol Kolaylı, Erol Tosun, Ömer Yılmaz Aytaç, Şaban Sarıgülle, eski yönetim kurulu başkanları İbrahim Bingül, Yüksel Başer ile Nihat Gürer katıldı.

‘BU ODA HEPİMİZİN’

‘Geçmiş Geleceğe Işıktır’ adı altında, ‘Ortak geçmişimize hoş geldiniz’ temasıyla ağırlanan başkanlara hitaben konuşma gerçekleştiren Başkan Özdağ, “Bu özel organizasyonumuza katılarak bizleri onurlandırdınız. Kocaeli Ticaret Odası eski adıyla İzmit Ticaret Odası bu şehrin her dönemde en etkin kurumu olma özelliğiyle bu günlere gelmiştir. Bu bağlamda kurumumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen siz değerli büyüklerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıma konusunda gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Bu oda hepimizin ve her zaman kapılarımız sizlere sonuna kadar açık.

‘BIRAKTIĞINIZ ESERLERE

SAHİP ÇIKIYORUZ’

‘Geçmişe, geleceğe ışık tutsun diye bakın.’Bu benim çok sevdiğim ve sizlerle paylaşmak istediğim bir söz; geçmişe yani sizlerin odamız ve şehrimiz için yaptığınız güzel işleri örnek alarak iş dünyamızın geleceğine ışık tutmak en önemli hedefimiz. İçinde bulunduğumuz ve üyelerimize ev sahipliği yapan bu bina sizlerin eseri. Bu esere sahip çıkıyor ve daha da geliştiriyoruz. Kocaeli Ticaret Odası’nın kurumsal ağırlığının farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güzel sohbet ortamlarının sürekli hale gelmesi için bugün bir adım atmış olalım” dedi. 

‘BİZDEN KAT KAT

İYİSİNİ YAPACAKSINIZ’

Akabinde söz alan konuk başkanlar duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmalar yaptı. Eski yönetim kurulu başkanı Yüksel Başer, organizasyon için Başkan Özdağ ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Kocaeli Ticaret Odası kentimizin en gelişmiş köklü kuruluşu ve pek çok kuruluşa da öncülük ediyor. Dünya değişiyor; gençler, değişime daha çabuk uyuyor. Sizler bizden daha iyi biliyorsunuz; bizden kat kat daha iyisini yapacaksınız” dedi.

‘BİR TANE İZMİTİMİZ VAR’

“Bir tane İzmitimiz var” diyen geçmiş dönem Meclis Başkanı Hayrettin Ulusoy, “Bu kente iyi işler yapmak bir görevdir. Siz gençler, çağı bizden daha iyi yaşıyorsunuz. Her çağın imkanları da farklı” ifadelerine yer verdi. Eski günleri yad eserek sözlerine başlayan eski meclis başkanı İbrahim Bingül de, gençlerin en güzelini yapacaklarından hiç endişe duymadıklarını belirtti. Eski meclis başkanı Ömer Yılmaz Aytaç, “Kendi dönemlerimizde faydalı işler yapmaya çalıştık. Bu odaya hizmet etmekten çok onur ve mutluluk duydum” ifadelerine yer verdi.

‘KOCAELİ TİCARET ODALI

OLMAK AYRICALIKTIR’

30 yıl oda üyesi olduğunu 9 yıl da meclis başkanlığı yaptığını belirten Şaban Sarıgülle ise, “Ne iş yaparsanız yapın. Önyargılı olmayın” tavsiyesinde bulundu. “Kocaeli Ticaret Odalı olmak bir ayrıcalıktır” diyerek sözlerine başlayan eski meclis başkanı Erol Tosun, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve ekibinin başarılı çalışmalar yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi. 

ODANIN ARŞİVİNDEN O YILLAR…

Eski yönetim kurulu başkanı Nihat Gürer de, “Hayırlı hizmetler yapıyorsunuz. Allah bu yolda yardımcınız olsun. Dün ile bugünü buluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Sizin projelerinizi gördüm; İzmit’e güzel hizmetler yapacaksınız” dedi. Eski meclis başkanı Erol Kolaylı ise, tecrübenin paradan daha değerli olduğunu belirtti. Gecenin sonunda, eski çalışma dönemlerinde çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezen eski başkanlara, isimlerine özel yaptırılan fotoğraflar da hediye edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat