Özdilek

Spor

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Kulübü ,Kazandırıyor

Kulübün minikler kategorisinde olan 2008 doğumlu sporcusu Zeynep Ağacan yüzlerce kişiyi ve jimnastik sporu yapan kulüp sporcularını geçerek konservatuar sınavında bale bölümünü 2. olarak kazandı.

24 Eylül 2013 Saat: 13:25
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Kulübü ,Kazandırıyor
Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Kulübü ,Kazandırıyor

 

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Kocaeli’nin ilk jimnastik kulübü olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü yapmış olduğu çalışmaların ve başarılı projelerin meyvelerini toplamaya başladı.

Kulübün minikler kategorisinde olan 2008 doğumlu sporcusu Zeynep Ağacan yüzlerce kişiyi ve jimnastik sporu yapan kulüp sporcularını geçerek konservatuar sınavında   bale bölümünü 2. olarak  kazandı.

    Yaklaşık 2 yıldır jimnastik yaparak Kocaeli’nin en iyi jimnastik sporcusu olarak bilinen ve Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü’nün lisanslı sporcusu olan minik Zeynep geleceğe umutla bakıyor. Minik cimnastikçi Zeynep Ağacan’ın yapmış olduğu başarı adına annesi Tugba Ağacan Olimpiyat Yıldızları adına pasta yaptı,  tüm sporcu velilerin de katılımıyla gerçekleşen kutlama töreninde Kulüp Başkanı Tolga Havuç ve tüm antrenörler kulübün başarılı sporcusu Zeynep’i mutlu gününde yalnız bırakmayarak tam kadro yerini aldı.

Konu ile alakalı açıklama yapan yıldız sporcu Zeynep Ağacan’ın babası Rüstem Ağacan; Öncelikle Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübümüze ve Başkanımız Tolga Havuç’a vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Zeynep’in küçük yaşta böylesine başarı yapması bizi ailece gururlandırdı. Biz ailesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ailecek umuyoruz ki; kızımızın hayatı hep böyle başarılarla dolu olur. Biz kulübümüze, baş antrenörümüz Öner Sarıkaya’ya ve Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübümüzde görev yapan antrenörlerimize güveniyoruz’ dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat