Özdilek

Kültür/Sanat

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları gençlik ve spor kulübü 2012 yılı hedefini belirledi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      Kocaeli olimpiyat Yıldızları gençlik ve spor kulübü kocaeli de ilk ve tek resmi cimnastik kulübü ünvanını bulundurmakta . Kocaeli spor camiasında bir devrim niteliği taşıyan cimnastik kulübü ilimizin ve ülkemizin ihtiyacı olan ve geri kalmış cimnastik bıranşında öenmli basamaklar kaydetmiştir. İzmit orduevi mevkiinde bulunan seka 50.yıl spor salonun da çalışmalarına başlayan kulüp İzmit Belediyesinin desteğiyle yahya kaptan hanım eli kültür merkezinde çalışmalarına başladı. Olimpiyat yıldızları adından da anlaşıldığı üzere olimpiyata aday sporcular yetiştirmektedir. Aynı zamanda kulüp Büyükşehi Belediyesine ait olan seka 50.yıl spor salonunda kağıt spora ve İzmit Belediyesine ait olan Hanım eli kültür merkezinde İzmit Belediyesi spor kulübüne cimnastik alt yapılı sporcu yetiştirerek allt yapı olanağı sağlamaktadır. Türkiye de bir ilk olarak alt yapılarda cimnastik branşıyla spora hizmet kulübün sıradaki hedefi cimnastik branşıyla yetiştirdiği sporculara üniversitede yetenek testi yaparak sporcuları branşlara ayırarak yeteneği ön plana çıkarıp sporcu kaybı olmasını engellemektir.

2012 yılı hedefini belirliyen Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulubü 12 ilçede jimnastik sporunu yayacak.

Kulüp olarak,Üniversite işbirliğine önem vererek,elit sporcu seçilmesine önemli katkılarda bulunacalarını ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat