Özdilek

Siyaset

KOCAELİ MİTİNGİNE TEŞEKKÜR!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

07 Haziran 2011 günü, kentimizin miting tarihindeki yerini almayı hak etti. Kamuoyundaki genel kanı Kocaeli’nin tarihinde böylesine görkemli, böylesine yüksek katılımlı ve böylesine coşkulu bir miting yaşanmadığı yönünde.

“Yoksulluk Kader Olamaz!” temalı mitingimizin bu kadar başarılı geçmesinin iki temel nedeni olduğu kanısındayız: Birincisi parti örgütlerimizin, kadın ve gençlik kollarımızın ve CHP’li gönüllülerin olağanüstü çabalarıdır. Diğer neden ise elbette 12 Haziran seçiminin ülkemiz açısından taşıdığı önemdir. Halkımız, diğer kentlerimizde olduğu gibi Kocaeli’nde de AKP karanlığından kurutulma istenç ve iradesini salı günkü mitingimizde bir kez daha ve çok net bir biçimde göstermiştir.

Mitingimizin özellikle geçmişteki iktidar partisi mitingleriyle kıyaslanmayacak önemli bir üstün yanı bulunmaktadır. 7 Haziran mitingimiz, özellikle AKP iktidarları döneminde iyice açığa çıkan “devletmitingi” anlayışı değil, tamamen bir “halkmitingi” niteliği taşıyan bir miting olmuştur. Kamu görevlilerinin, belediye çalışanlarının ve yurttaşların büyük zorlamalarla taşındığı, inanılmaz masraflar yapıldığı, devlet kurumlarının açık desteklerinin gözlendiği, “bindirilmiş kıtalarla” düzenlenmiş mitinglere tanık olan Kocaeli, 7 Haziran günü halkımızın tamamen kendi imkânlarıyla ve arzusuyla katıldığı bir miting günü yaşamıştır.

Mitingimize beklentilerimizin üzerinde gösterilen ilgisi, katılımı ve şenlik havasında geçmesini sağlayan coşkusu nedeniyle saygıdeğer Kocaeli halkına; ayrıca, mitingimizin herhangi bir aksaklık ve sorun yaşanmadan tamamlanması konusunda gösterdikleri görev anlayışı nedeniyle İl Seçim Kurulu’na, Kocaeli Valiliği’ne, İl Emniyet Müdürlüğü’ne, İl Sağlık Müdürlüğü’ne, SEDAŞ İl Müdürlüğü’ne; mitingimizin kamuoyuna yansıtılması konusunda gösterdikleri duyarlılık nedeniyle değerli Kocaeli basınına en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, mitingimizin başarıyla tamamlanması sürecinde gösterdikleri olağanüstü çabaları nedeniyle tüm ilçe örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partililerimize, CHP’li gönüllülere, tarih yazan neferlere de teşekkürler ediyoruz.

İnanıyoruz ki güzel ülkemiz 13 Haziran sabahı yepyeni ve aydınlık bir sabaha uyanacak; herkes rahat bir nefes alacak!

Kocaeli kamuoyuna saygıyla duyururuz…                          

                                                                                                                                                            08 Haziran 2011

                                                                                                                                                              Yalçın KUŞKAN       

                                                                                                                                                                   İl Başkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat