Özdilek

Siyaset

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI ANKARADA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gectigimiz hafta Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı adayı temayül yoklamasının yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yoklama sonrasın da Milletvekili aday adayları Abdulhamit Kahvecioğlu, Ahmet Kul, Ahmet Nefes, Ahmet Özen, Alattin Çakmak, Ali Paksoy, Ali Şükrü Bayraktar, Fatih Yıldız, Fatih Yılmaz, Hasan Antika, Hüseyin Küçükkeskin, İbrahim Atalay, Maşallah Söğüt, Mehmet Aras, Mehmet Kaymak, Metin Tunca, Mustafa Sezgin, Mutlu Kaplan, Necmiye Topçu, Nihat Koç, Oğuzhan Ayyıldız, Orhan Gökmen, Osman Gül, Reyhan Şengün, Ruziye Tan, Sinan Ejderoğlu, Sinan Yolcu, Ünal Aktaş, Zafer Mutlu Zühtü Conkara ve Nigar Turan Ankarada Mülakata Katıldılar. 

“Kocaeli`nin Yıldızları” olarak nitelendirilen aday adaylarının çağrıldığı mülakata, Saadet Partisi İlçe Başkanları yanı sıra İl Başkan Yardımcıları da katıldı.

Tam kadro Ankara’da ki Mülakata katılan Saadet Partisi heyetini Genel Merkezde 7. Komisyondan oluşan Genel İdare Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Arif ERSOY, Muhammed POLAT ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN ’ın Özel Kalem Müdürü Mehmet KARAMAN bunulundugu heyet dinledi.

“Milli Görüş`ü iktidar yapmak için kapı kapı dolaşacaklarını, Türkiye`nin ahlaki ve manevi değerlerinin bozulmuşluğunu anlatacaklarını. Bu seçimlerde vatandaşlarımız; ya partimize oy vererek yeniden Saadet`i iktidara taşıyacak ya da Halkımızın 8 Senedir devam eden ekonomik sıkıntıları devam edecek. Çözüm ve çarenin saadet partisinde olduğunu ve önümüzdeki seçimlerde saadet Partisini iktidara getireceklerini her defasında dile getiren İl Başkanı Mustafa MERCAN da Mülakatta Hazır Bulundu.

Ayrıca Mülakata İl Müfettişi Yusuf SAKA, Gençlik kolları İl Başkanı ve Hanım Kolları İl Başkanı katıldı. Genel İdare Kurulu üyeleri Sinan EJDEROĞLU ve Ahmet KUL hazır bulundu.

Milletvekili Aday Adayları Erbakan Hocamızın bize bıraktığı emanetine en güzel şekilde sahip çıkacaklarını belirttiler. İnanarak ve mazeretlerin arkasına sığınmadan çalışacağız. Önce cebimizi boşaltacağız, sonra da zaman ayırarak, milli görüşü iktidara taşımak için kapı kapı dolaşacağız” dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat