Özdilek

Siyaset

Kocaeli Kent Konseyi CHP’nin yeni dönemini kutladı

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı ve yönetimi, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek yeni dönemin ve 36. Olağan adalet ve Cesaret Kurultayının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilediler.

7 Şubat 2018 Saat: 22:11
Kocaeli Kent Konseyi CHP’nin yeni dönemini kutladı
Kocaeli Kent Konseyi CHP’nin yeni dönemini kutladı

Kent için önemli bir değersiniz

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Kocaeli Atlı Spor Kulüp Başkanı Selçuk Çakır, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nesrin Kuşçuoğlu Atar, İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ettiler. Yeni Dönemin ve 36. Olağan Adalet ve Cesaret Kurultayının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, “İlimiz, ülke ve CHP için hayırlı olur inşallah. Başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Sarıbay’ın kent için önemli bir değer olduğunu dile getiren Uyar, “Siyasette attığınız adımlar bizleri de mutlu ediyor. Örgüt için önemli bir isim olduğunuza inanıyorum. Ülkenin ve kentin birlik ve bütünlüğü için tartışılmaz bir kararlılık gösterdiğinizi düşünüyorum. Örgütünüzle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağınızdan şüphemiz yok” diye konuştu.

Çalışma zamanı

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duydum. Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim “ dedi. Kocaeli Kent Konseyindeki isimlerin kentin değerli isimlerinden oluştuğunu dile getiren Sarıbay, “Kent Konseyi bu il için önemli bir kurumdur. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. İlimiz için yararlı çalışmalar yaptığınızı düşünüyorum” diye konuştu. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Sarıbay, “Ben ve örgütüm içinde bulunduğumuz durumun farkındayız. Bu durumu değiştirmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Kongrelerimizi, kurultayımızı bitirdik. Artık önümüze bakmalıyız. Bundan sonra çalışma zamanı. Bu süreçte herkes kendini görevli ve ödevli görerek elini taşın altına koymalı “ ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat