Özdilek

Güncel

Kocaeli Kandıralılar, Kandıra ziyaretlerinde

Geçen ay sonunda genel kurulunu yapan Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 13.Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak ve yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu.

30 Nisan 2018 Saat: 10:11
Kocaeli Kandıralılar, Kandıra ziyaretlerinde
Kocaeli Kandıralılar, Kandıra ziyaretlerinde

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Başsavcı H. Hüseyin Daşdemir ve Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Uysal’ı makamlarında ziyaret eden Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Kandıra Belediye Başkanları: Kenan Evin (1984-1994), Ercüment Şahin (1994-1999) ve Mustafa Öğren (2004-2009) ile İşadamaları; Bulgurcu Çeyiz Evi sahibi Volkan Bulgurcu ve Kumcağız’da Saygın Apart Otelin sahibi Erol Taşçı’yı işyerlerinde ziyaret ederek Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Toplantılara; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak, Yönetim Kurulu üyeleri; e.Dnz. Kıdemli Albay Ali Kocatürk, Sigortacı Erdal Baykara ve Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetim Kurulu üyeleri; Burak Şirket Yöneticisi İbrahim Yılmaz ve Fevzi Genç, Danışma Kurulu üyeleri; Sanayici Günay Gülcü, İşadamı Erdoğan Görgün ve Satranç Hocası Mustafa Yıldız ile İtfaiye emeklisi Salih Horoz katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat