Özdilek

Güncel

Kocaeli Kadın Platformu üyeleri eylem yaptı

Türkiye'nin hemen her yerinde olduğu gibi Kocaeli'nde de başbakan Erdoğan'a yönelik tepkiler eylem en gösterilerde sürdürülüyor.

11 Kasım 2013 Saat: 23:34
Kocaeli Kadın Platformu üyeleri eylem yaptı
Kocaeli Kadın Platformu üyeleri eylem yaptı

Beşbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrenci evlerinin kızlı-erkekli olarak bir arada yaşamaya izin verdiğini ve bunun kendi ahlaki değerlerine uymadığını belirterek yasalarla kontrol altıma alınmasını sağlayabileceklerini açıklaması üzerine doğan tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Türkiye'nin hemen her yerinde olduğu gibi Kocaeli'nde de başbakan Erdoğan'a yönelik tepkiler eylem en gösterilerde sürdürülüyor.

Kocaeli kadın platformu da başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının aksine özel hayata müdahale eden bu anlayışı protesto etmeye başladılar. Atılan sloganlara bakılacak olursa, başbakan elini bedenimden çek, cinsel ulusal sınıfsal ayrıma, eşitsizliğe son şeklinde bağırdılar.

Dünyanın hiç bir ülkenin başbakanın söylemeyeceği ve yapmayacağı söylem ve eylemlere imza atmakla ve toplumu ötekileştirmekle suçlanan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti için kızlı erkekli göstericilerin bir çok yeni eyleme imza atacakları tahmin ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat