Özdilek

Teknoloji

Kocaeli itfaiyesi İSAF Fuarı’nda

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama ve Kurtarma sektörlerindeki son teknolojileri talip etmek için bir heyet ile Güvenlik, Yangın, Acil Durum, Arama Kurtarma sektörlerinin yurtiçindeki en büyük fuarı olan ISAF Fuarı’na katıldı. Dünyadaki son teknolojilerin sergilendiği fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yöneticileri yeni teknolojileri yerinde görme imkânı buldular.

 

SON TEKNOLOJİLERİ İNCELEDİLER

İstanbul Fuar Merkezi'nde 14. kez sektör ile buluşan İSAF 2010 Güvenlik ve Yangın Fuarı 2010 yılında hem katılımcı hem de ziyaretçi kalitesi ve sayısı açısından geçmiş yıllara oranla daha fazla ilgi gördü. Günde yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği fuara Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden 70 itfaiye eri katıldı. Fuara katılan İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri İtfaiye Daire Başkanlığı olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini kullandıkları araç gereçlerle Türkiye de sayılı itfaiye arasında yer aldıklarını kaydettiler.

 

İTFAİYE TAM KADRO

Fuara İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Muhammet Yılmaz, Proje ve Denetim Birim Amiri Engin Akarsu, Derince Grup Amiri Kenan Demir, Kandıra Grup Amiri Aydın Kardaş ile beraberindeki 70 itfaiye personeli katıldı.  İtfaiye yetkilileri, fuara katılan firma temsilcileri ile görüşmeler yaparak, ürünleri hakkında bilgi, doküman ve broşür aldı. Ayrıca güvenlik, yangın, acil durum, arama kurtarma çalışmalarında kullanılan son teknoloji ürünler hakkında da geniş bilgiye sahip oldu.

 

KOCAELİ İTFAİYESİ TÜRKİYE’NİN LOKOMOTİFİ

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı işbirliğinde değişik belediyelerden gelen itfaiyeciler eğitimlerini tamamladı. Bu kapsamda 15 ilçe belediyesine bağlı itfaiye personeli Kocaeli İtfaiyesi’nin uzman eğitici kadrosu tarafından çeşitli konularda eğitildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Bursa Mustafakemalpaşa ve Büyükorhan, Samsun Bafra, Hatay Dörtyol, K.Maraş Afşin, Manisa Demirci, Bingöl Genç, Mersin Silifke, Kırklareli Lüleburgaz, Amasya Suluova, Kütahya Simav, Edirne İpsala, Mardin Kızıltepe, İzmir Ödemiş, Zonguldak Ereğli’den gelen itfaiyecilere eğitimler verildi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat