Özdilek

Güncel

Kocaeli Halkının İşçisiyim

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli 1 ve 2 No’lu şubelerini ziyaret etti. Sendikacılara ve ziyarette hazır bulunan işçilere hayırlı çalışmalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Emekçilerimiz bizim için çok değerlidir. Ben de işçiyim. Ben, Kocaeli halkının, milletimin, devletimin işçisiyim’’ dedi.
 
HİZMET-İŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Hizmet-İş Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı İdris Ersoy ile 2 No’lu Şube Başkanı İrfan Gün’ü ziyaret etti. Sendika binasındaki ziyarette şube yöneticileri, işyeri temsilcileri ve işçiler hazır bulundu. Kısa süre önce genel kurulunu tamamlayan Hizmet-İş’e gerçekleştirilen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na Başkan Danışmanları Ömer Polat ile Abdullah Erol eşlik etti.
 
ÇALIŞANLARIMIZ HİZMET ORTAĞIMIZDIR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU’da örgütlü bulunan Hizmet-İş’i ziyaretinde Başkan Karaosmanoğlu, sendikacılara çalışmalarında başarılar diledi. İşçilerin performansının yükselmesi ve emeğinin karşılığını almasının kendileri için önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çalışanlarımız bizim paydaşımız, hizmet ve üretim ortağımızdır. Çalışanlarımızın hepsi bizim için büyük bir değerdir. Kalite ve üretim performansımızın geliştiğini görmekten memnunum. İşçi temsilcilerine de önemli görevler düşüyor. İnsanımızı ve insan emeğini önemsiyoruz. Çalışanımızın emeğinin karşılığını alın teri kurumadan veriyoruz’’ ifadesini kullandı.
 
SENDİKACILARDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Başkan Karaosmanoğlu’na ziyareti nedeniyle teşekkür eden 2 No’lu Şube Başkanı Gün ise, ‘’Böyle bir belediye başkanımız olduğu için çok şanslıyız. İşçinin yanında olan, haklarını koruyan bir belediye başkanımız var. İş yerini yıpratan, virüs türünde bir sendikacılık anlayışında olmayacağız. Bütün ödemelerimizi, sosyal haklarımızı zamanında alıyoruz. Başkanımız Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz’’ açıklamasını yaptı. Gün, Büyükşehir ile birlikte işyerinde verimlilik ve motivasyon, iş güvenliği, işçi sağlığı eğitimleri vereceklerini de duyurdu.
 
BEN İŞÇİMİ SEVİYORUM
Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, daha sonra sendika temsilcileri ve işçilerle toplantı salonunda bir araya geldi. Çalışanların iş yerlerini kendi işleri gibi görmelerini ve yaptıkları işe dört elle sarılmalarını arzu ettiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İşveren de çalışanlarına dört elle sarılacak. En güzel çayı benim çaycım, en güzel yolu, en güzel kavşağı benim işçim yapacak. En güzel hakları da bizim işçimiz elde edecek. İş güvenliğine ve işçi sağlığına büyük önem veriyoruz. Ben işçimi seviyorum. Ben de işçiyim. Ben, Kocaeli halkının, milletimin, devletimin işçisiyim’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat