Özdilek

Güncel

KOCAELİ HALKEVLERİ YÜRÜYECEK

Kocaeli Halkevleri, Halkevleri’nin 81. kuruluş yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Yarın PAZAR GÜNĞ 14.00’te Belediye İş Hanı önünden Sabri Yalım Parkı’na kadar “Demokrasi Yürüyüşü” yapılacak.

23 Şubat 2013 Saat: 15:10
KOCAELİ HALKEVLERİ YÜRÜYECEK
KOCAELİ HALKEVLERİ YÜRÜYECEK

 Şube Başkanı Mihrican Atalay, yürüyüşten vazgeçmeyeceklerini  ifade etti

      Halkevleri Şube Başkanı Mihrican Atalay, önceki gün dernek binasında bir basın açıklaması yaparak, AKP’yi ve Vali Ercan Topaca’yı eleştirdi. Atalay, “Kocaeli Valisi, AKP’nin ve yandaşlarının çıkarlarını korumanın derdindedir. Kocaeli Valisi tarafsız değildir ve AKP’nin fedailiğini yapmaktadır.             Halkevleri olmak üzere toplumsal muhalefetin tamamına yönelik gözaltı ve tutuklamalar, keyfi ve hukuksuzdur. Kocaeli Valisi toplumsal muhalefeti bastırmalı ki Kent Konut’ta olduğu gibi AKP’liler daha rahat soygun yapabilsin” dedi.

    Pazar günü demokrasi için yürüyeceklerini ifade eden Atalay, “Yaz okulu çalışmamıza engel olarak bizi çocuklardan, kan ve organ bağışında bulunmamızı, fidan dikmemizi engelleyerek halktan ve son olarak yürüyüşlerimizi engelleyerek sokaklardan koparmaya çalışanlar bu amaçlarına ulaşamayacak. Tüm duyarlı yurttaşlarımızı yürüyüşe davet ediyoruz. Pazar günü yürüyeceğiz”  dedi .

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat