Özdilek

Güncel

Kocaeli Fuarı yaza hazır

Kocaeli Fuarı’nın açılacağı tarih 30 Mayıs’a sayılı günler kala Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alandaki eksiklikleri tamamlamak için kolları sıvadı.

4 Mayıs 2014 Saat: 18:41
Kocaeli Fuarı yaza hazır
Kocaeli Fuarı yaza hazır

Büyükşehir Belediyesi, 30 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında açık olacak olan Kocaeli Fuarı için kolları sıvadı. Fuar içindeki eksiklikleri tamamlamak için çalışmalarının hızlandıran belediye ekipleri, süs havuzlarındaki arızalar gidererek temizledi. Kaldırımlardaki eksiklikleri de tamamlayan ekipler, çimleme çalışmalarını devam ediyor. Üç ay açık kalarak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Kocaeli Fuarı içinde yer alan gölet de ekipler tarafından temizlendi. Diğer illerin belediyeleri, yaz aylarında Kocaeli halkına ve diğer illerden de gelen vatandaşlara hizmet verecek olan Kocaeli Fuarı’na gelip stantlar kurarak kendi yörelerinin tanıtımını yapacak. Yiyecek, giyecek ve aksesuar stantlarının yanı sıra her yıl çocuklar tarafından büyük ilgi gören lunapark da açık olacak. Fuarın gelenekselleşen en önemli etkinleri arasında yer alan yerel ve ulusal sanatçıları açık hava sahnesinde ağırladığı konserler de bu sene devam edecek. Aynı şekilde düzenlenen açık hava tiyatro gösterileriyle de hizmet verecek olan fuarda Ramazan ayına özel Hacivat-Karagöz gösterisi planlanıyor. Çeşitli el emekleri için kurulacak olan stantlarda vatandaşlar kendi ürünlerini satabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
arif 26.04.2014 22:57
bravo marsiad ilginç fakat akıllı işler yapıyor.kongrelerde herkes konuşuyor fakat konuşması gereken üyeler konuşmuyor!umarım diğerlerine örnek olur.Bahri beye başarılar dilerim.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat