Özdilek

Turizm

Kocaeli Emıtt Fuarında

24-27 Ocak 2013 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece İSTANBUL’da 17.si düzenlenen EMITT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Kocaeli stantları tanıtım yaptı.

26 Ocak 2013 Saat: 01:38
Kocaeli Emıtt Fuarında
Kocaeli Emıtt Fuarında

24-27 Ocak 2013 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece İSTANBUL’da 17.si düzenlenen EMITT 2013 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında  Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sorumluluk alanında yer alan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak İlleri İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri  8 A salonu tamamında  ortak tema altında İllerin destinasyonları,  kültür , turizm, marka  değerleri  tanıtılıyor.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Belediyeler, Kocaeli Üniversitesi, Turizm Birlikleri ve turizm kuruluşları işbirliği ile dünyanın en büyük 5 nci fuarında  Kocaeli’nin tanıtımı etkin olarak yapılıyor.

Fuarda Kocaeli Standı Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, Düzce Valisi Adnan YILMAZ, Yalova Valisi Esengül CİVELEK, Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan KILIÇARSLAN, Kandıra Kaymakamı Oktay ERDOĞAN Kartepe Belediye Başkan Vekili  Yusuf ÖZDEMİR,  Kartepe Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin BÜLBÜL, Bali BOLAT, Kartepe Özel Kalem Müdürü Abdullah BİÇER, AKP Kartepe Kadın Kolları ve Yönetimi ve çok sayıda ziyaretçi akınına uğradı.

Fuarda pişmaniye çekimi yanı sıra, 9 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkıları ile turizm profesyonellerine yöresel kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi.

Fuar 27 Ocak 2013 tarihine kadar gezilebilecek ve etkinlikler  internet ortamında  canlı yayını saati 11.00 ile 15.00 arası www.kartepe.bel.tr internet adresinden erişim ile izlenebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat