Özdilek

Turizm

Kocaeli EMITT Fuarında

30 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece/İSTANBUL’da 18.si düzenlenecek olan EMITT 2014 Kocaeli katılıyor.

27 Ocak 2014 Saat: 21:05
Kocaeli EMITT Fuarında
Kocaeli EMITT Fuarında

     Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) sorumluluk alanında yer alan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Karabük, Kastamonu, Bartın, Zonguldak İlleri İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri işbirliği ile  8 A salonunda ortak tema doğrultusunda katılım sağlayacaklar.

     EMITT fuarı süresince Kocaeli’nin destinasyonları, Deniz Turizmi, Kültür Turizmi, Termal ve Sağlık Turizmi, Doğa Turizmi, Kış Turizmi, Günübirlik ve Gastronomi Turizminde barındırdığı  kültür , turizm ve marka değerleri,  Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Belediyeler, Kocaeli Üniversitesi, Turizm Birliklerince ve turizm kuruluşlarınca tanıtılacak,  fuar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Sanayi Odasınca da desteklenmektedir.

Ekin Fuar A.Ş. - ITE Group organizasyonunda TUROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu)  ve TYD (Turizm Yatırımları Derneği) ortaklığıyla gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği), 6 meslek odası, 36 dernek ve vakıf destek vermektedir.

     EMITT Fuarına 2013 yılında dünyanın 67 ülkesi ve Türkiye’nin 150 şehir ve turizm beldesinden katılım gerçekleşmiş, 60.500 m2 fuar alanını 4.500 uluslararası katılımcı, 58.920 profesyonel ve 72.080 tatilci ziyaret etmiş, 2012 yılına kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 12 oranında artış gerçekleşerek dünyanın en büyük 5. Turizm fuarı olarak yerini güçlendiriyor.

12 Salonda, 65.000 m2 alanda, 70 ülke ve yüzlerce turizm  merkezinden 4500 katılımcı ile 30 Ocak – 2 Şubat 2014  tarihlerinde TÜYAP-İSTANBUL’da düzenlenecek olan Emıtt Fuarı 30-31 Ocak 2014/Perşembe-Cuma sadece Turizm Profesyonellerine, 1-2 Şubat/Cumartesi –Pazar 2014 halka açık gezilebilecektir. Fuara ilişkin detaylı bilgileri http://www.emittistanbul.com ve ücretsiz davetiye için www.fuardavetiyesi.com adresinden  temin edilmektedir

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat