Özdilek

Sağlık

KOCAELİ DEVLET HASTANESİ’NDE DÖRT YENİ UZMAN GÖREVE BAŞLADI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Kocaeli Devlet Hastanesi’nde 2010 yılı içinde göreve başlayan son dört uzman, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından basına tanıtıldı.

 

 

 Yeni atanan hekimler Uz. Dr. Ayhan Uygun, Uz. Dr. Ekin Özlük, Uz. Dr. Ayşe Nurdan Korkmaz ve Uz. Dr. Çiğdem Kılıç Edincik, Kocaeli Devlet Hastanesin’de göreve başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.  Şenol Ergüney ise yeni göreve başlayan uzman hekimleri kutlayarak başarılar diledi.
 
Uz. Dr. Ekin Özlük – Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı
1979 Ankara doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Kırıkkale’de tamamladı. 1997 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine başlayarak 2003 yılında mezun oldu. 2004 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri Hastalıkları Kliniği’nde asistanlığa başladı. 2009 yılında uzmanlığa hak kazandı. Son olarak 2010 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.
 
Uz. Dr. Ayşe Nurdan Korkmaz – Nükleer Tıp Uzmanı
1980 Malatya doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da, Tıp Fakültesi’ni Düzce Üniversitesi’nde bitirdi. 2005 yılında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Nükleer Tıp Uzmanı olarak göreve başladı. 2009 yılında Nükleer Tıp Uzmanlığı’nı aldı. 2010 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Nükleer Tıp Uzmanı olarak göreve başladı.
 
Uz. Dr. Çiğdem Kılıç Edincik – Radyosyon Onkoloji Uzmanı
1973 Ardahan doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Körfez’de, Tıp Fakültesi’ni Trakya Üniversitesi’nde bitirdi. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Asistanlığı’na başlayarak, 2008 yılında uzmanlığı bitirdi. 2010 yılına kadar Malatya Devlet Hastanesi’nde görev yapan Edincik, son olarak 2010 yılında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.
 
Uz. Dr. Ayhan Uygun – İç Hastalıkları Uzmanı
1968 Sinop Ayancık doğumlu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat