Özdilek

Güncel

Kocaeli Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen Kent Bayramlaşması’nın 18’incisi gerçekleştirildi

27 Ekim 2012 Saat: 00:01
Kocaeli Bayramlaştı
Kocaeli Bayramlaştı

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli, Kocaeli Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel olarak 2004 yılından bu yana düzenlenen kent bayramlaşmasının 18’incisi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bayramlaşmada birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının bayramları anlamlı kılan güzellikler olduğuna dikkat çekildi. Kent Bayramlaşması’nda bir araya gelen Kocaelililer birbirileri ile ile kucaklaşarak bayramlaştılar.

 

KENTİN DİNAMİKLERİ BİRARADA

Bu yıl 18’inci kez düzenlenen Kent Bayramlaşması renkli görüntülere sahne oldu. Bayramlaşma programına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, İlyas Şeker ve Mehmet  Ali Okur, Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat, CHP Eski Milletvekillerinden Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

BAYRAM PAYLAŞMAKTIR

Kent Bayramlaşması’nda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bayramların kardeşlik duygularının ön plan çıktığı zamanlar olduğunu bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bakan Nihat Ergün, paylaşmak manasına gelen Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi inanların unutulmaması gerektiğini belirtti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat