Özdilek

Güncel

Kocaeli Barosu büyümeye devam

Avukatlık stajını tamamlayan Bayram Oray Uzun,Özcan Aktepe ve Derya Ayhan avukatlık ruhsatlarını aldı. Böylece Kocaeli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı bin 278 oldu.

14 Ocak 2016 Saat: 06:14
Kocaeli Barosu büyümeye devam
Kocaeli Barosu büyümeye devam


Avukatlık stajını Ercüment Özün’ün yanında yapan Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun Bayram Oray Uzun, Avukatlık stajını İstanbul Barosu’ndan İbrahim Kandal’ın yanında yapan İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nden mezun Özcan Aktepe ve Avukatlık Stajını Yusuf Ziya Ünsal’ın yanında yapan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu Derya Ayhan baro binasında gerçekleştirilen yemin töreni ile avukatlık ruhsatlarını aldı. Böylece Baro’nun avukat sayısı bin 278 oldu. 


MÜCADELE ETMELİYİZ
Tören öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Baro Başkan Sertif Gökçe, “Türkiye’de hukukun içinde bulunduğu karanlık manzaranın heyecanınızı, umudunuzu, kırmasına, sizleri karanlığa sürüklemesine izin vermeyin. Siz değerli meslektaşlarımın aydınlığa güvenerek söylemekteyim ki bu karanlık elbet ışığa erecektir. Ancak bu güvenin haklı çıkması, mutlak birik ve dayanışma içinde mücadele etmemizle mümkün olacaktır. Bu nedenle baromuzun tüm faaliyetlerinize katılmanızı, çalışmalar yapmanızı, düşünce ve eleştirilerinizi bizimle paylaşmanızı önemle rica ederim” açıklamasında bulundu. Daha sonra avukatlara ruhsatları takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat