Özdilek

Güncel

Kocaeli Barosu büyümeye devam ediyor

Kocaeli Barosu’nda avukatlık stajlarını tamamlayan beş yeni avukat, ruhsatnamesini alıp yemin ettikten sonra göreve başladı.

31 Aralık 2014 Saat: 17:17
Kocaeli Barosu büyümeye devam ediyor
Kocaeli Barosu büyümeye devam ediyor

Hukuk fakültesini bitirdikten sonra altı aylık staj dönemini tamamlayan beş yeni avukat, Kocaeli Barosu’nda düzenlenen yemin töreniyle avukatlık ruhsatnamelerini aldı. Yeni avukatların yemin edip göreve başlamasıyla birlikte Kocaeli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı bin 184’e yükseldi. Törene çok sayıda avukat ve yemin eden avukatların yakınları katıldı. Düzenlenen yemin töreninde konuşan BARO Başkanı Av. Sertif Gökçe, genç avukatlara nasihatlerde bulundu.

 

BEŞ YENİ AVUKAT YEMİN ETTİ
Hukuk fakültelerini bitirdikte sonra düzenlenen törenle yemin eden beş yeni avukat göreve başladı. Kocaeli Barosuna yeni katılan yeni avukatlar, Av. Esra Çelik, Av. Gökhan Şentürk, Av. Aykut Yılmaz, Av. Bahtiyar Avcı, Av. Selçuk Yıldırım yemin ederek göreve başladı. Düzenlenen yemin törenine BARO yöneticileri, yemin eden avukatların yakınları ve yanlarında staj gördükleri avukatlar katıldı.

 

EN SADIK DOST BİLGİDİR
Yemin töreninde kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Sertif Gökçe, “Pek az avukat hukukun üstünlüğünü savunmayı kendisine görev görmüştür. Avukatların bu görevi ülke içindeki ve dışındaki insanları etkiler. Avukatlık mesleğinin en sadık ve en güvenilir dostu bilgidir. Kendinizi geliştirmekten daha çok bilgi edinmekten asla korkmayın” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat