Özdilek

Spor

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Murat Aydın yeniden başkan…

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 14. Olağan Genel Kurulu Uluslararası Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

10 Haziran 2016 Saat: 21:48
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Murat Aydın yeniden başkan…
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda Murat Aydın yeniden başkan…

Protokol ve delegelerin yoğun ilgi gösterdiği Genel Kurul’da tek aday olan mevcut başkan Murat Aydın yeniden seçilerek başkan oldu.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 14. Olağan Genel Kurulu, kongre divan kurulunun  seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Abdullah Eryarsoy getirlirken yardımcılarına da Ali Gürdal, Vehbi Engiz ve Murat Durul seçildi. Genel Kurulu takip eden Gazeteci Ataner Yüce şu bilgileri aktardı.

''Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi. ASKF’nin tarihi sinevizyon gösterisi davetlilerin büyük ilgisini çekti.

Açılış konuşması için kürsüye gelen ASKF Başkanı Murat Aydın,  konukların ve delegelerin başlayan ramazanlarını kutlayarak, hayırlı olmasını ve sağlıklı bir bayrama kavuşturmasını Allah’tan temenni ettiğini söyledi.

İlk günkü kadar heyecanlı olduğunu,   Muammer Hazer’in başlattığı bu serüvenin devam ettiğini belirten Murat Aydın, “O evlat bugün 30 yaşına girdi.  Ben tek başına bir şey değilim, biz bir aileyiz her zaman söylüyorum. Bugün ASKF ayaktaysa sizlerin sayesindedir. 255 tane kulüple ilimizin en büyük sivil toplum derneğiyiz. Ben ve ekibim görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ve yine öyle devam edeceğiz. Ben sizlerin bize hizmet etmesini ayakta alkışlıyorum, herkese hayırlı bir kongre olsun” dedi.

Yönetim Kurulu ; Yalçın Gül, Zekiye Başaran, Mithat Ağa, Şaban Eraslan, Selçuk Baysal, Çetin İnan,Hakan Kalıntaş, Mehmet Çetinkaya, Hüseyin Bat, Selman Açık, Seyhan Küçükleroğlu, Mustafa Salman, Engin Yaşar, İhsan Keskin, Adem Aksoy, Serkan Başoğlu, Işıl Bozca, Akın Ziya Ünal, Hakan Akyıldız, Mustafa Erdem, Erhan Uzunhasan, Murat Demirhan, Muharrem Şen, Taner Tanju Dönmez.

Denetim Kurulu ; Mehmet Kılıç, Ünal Yazıcı, Cengiz İdacı.

Onur Kurulu ; Bünyamin Akman, Cavit Arslanalp, Fevzi Bayırbaşı, Hasan Cebeci, Muammer Hazer, Mustafa Aydın, Mustafa Demirko, Mustafa Taştekin, Recep Kaya, Sait Topal, Turgut Ağan, Tümer Numan Bayraktaroğlu.

Disiplin Kurulu ; Abdullah Eryersoy, Sertif Gökçe, Yılmaz Yoldadurmaz, Ertekin Akbulak, Münacettin Fuar Bulucu.

Üst Kurul Delege ; Murat Aydın, Yalçın Gül, Seyhan Küçkleroğlu, Mithat Ağa, Çetin İnan, Selçuk Baysal, Mehmet Çetinkaya, Hakan Kalıntaş, Şaban Eraslan, Hüseyin Bat, MuratDemirhan, AliGürdal, Metin Coşkun, Mustafa Kaya, Bülent Yargıcı, Yusuf Erenkaya, Yaşar Can, Kenan Seyrek, Gaffur Bayrak, Mehmet Avcı, üseyin Fikri Hasırcı, Adnan Ust, Tarık Gürgen, Marika Mehmet Top, Cumhur Karakadılar, Cengiz İdacı, Recep Kaya, Ali Dursun Güney, Hızır Kara, Celal Güreşen, İshak Zengin.

17 KİŞİ DEVAM, 8 KİŞİ DEĞİŞTİ.

Yapılan tüm konuşmalardan sonra  Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 14. Olağan Genel Kurulu seçime geçildi.

Genel Kurul beklendiği  gibi divana tek liste verildi. Dernekler kanunu gereği seçim kapalı zarf usulü ile gerçekleştirildi.

Oylama işlemi yaklaşık 2 saat sürdü. Divan Başkanı Abdullah Eryarsoy saat 16.30’da sonuçları açıkladı. Geçerli 220 oyun tamamını alan Murat Aydın federasyonda bir kez daha Başkan oldu.

2007 yılından bu yana Başkanlık yapan Murat Aydın önümüzdeki 3 yıl için, başkan anlamda 4’ncü dönem için genel kuruldan yetki aldı. 25 kişilik yönetim kurulu listesinde geçen dönemden 17 kişi yeniden yer alırken, 8 isim değişmiş oldu.''

Haber: Veysel Kavarayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat