Özdilek

Siyaset

Koç ve Kuşkan Muhtarlarla Buluştu

CHP Çayırova İlçe Örgütü, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. İkiler restorantta gerçekleştirilen kahvaltıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova İlçe başkanı Rasım Meriç, meclis

14 Kasım 2013 Saat: 13:56
Koç ve Kuşkan Muhtarlarla Buluştu
Koç ve Kuşkan Muhtarlarla Buluştu

MUHTARLAR İLGİ GÖSTERDİ

CHP'nin kahvaltısına, Çayırova Mahallesi Muhtarı Cafer Göksu, Atatürk mahallesi muhtarı Hasan Özkoca, Akse mahallesi Muhtari Sezai Atik, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Necati Akaydın, Özgürül Mahalle Muhtarı Rahman Güler,  Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Hamit Güler, Emek Mahallesi Muhtarı Cemal Ertürk, İnönü Mahallesi muhtarı Kamber Erdoğan katıldı. Yeni Mahalle muhtarı ise rahatsızlığı nedeniyle katılamadı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Rasim Meriç, muhtarların önemine dikkat çekerek, önümüzdeki dönem muhtarlara yol gösterici olarak çalışacağız.

İYİ YAPTILARI YAPTIKLARI İKİ İŞ VAR

CHP İl başkanı Yalçın Kuşkan, " Çayırova yeni bir ilçe, sorunları büyük. Boşa zaman geçirmiş bir ülke. Proje üreten bir belediye olsa, şu andaki durumundan farklı olurdu. Çayırova, bankacılık üstü bir bölge. Mevcut durumu bahtsızlık. Belediye başkanlığı için yeterlilik önemli. Timur Koç, ile geçmişte uzun süre çalıştık. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde Çayırova'yı ayağa kaldıracak projeler yapacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bakıyorum, iki işi iyi yapıyorlar. Birisi sabah kahvaltıları, diğeri ise yürüyüş. Sadece Çayırova değil, Kocaeli'nin tamamı mağdur"

BİR GEÇMİŞE BİR BUGÜNE BAKIN

CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç ise, konuşmasına Çayırova’nın geçmişi ile başladı.  Koç, bir başkan vardı,  hakaret suçundan cezaevine girdi. 5 tane iskarta araç getirdi. Onları da biz gelince dağıttık. Belediye Binasının temelini çukura atmıştı, bizde zor bela binayı yapabidik.  Bölgelerde Yuvacık Barajı suyunu ilk defa biz getirdik. Doğalgaz anlaşmalarını yaptık. Tüm imar planlarını tamamladık. Çağdaşkent toplu konut projesini hayata geçirdik. Hem de bir belde belediyesi tarafından yapıldı. İlginçtir, o dönem Çağdaşkent'e muhalefet edenler, bizden sonra Çağdaşkente dört elle sarıldı. Ancak, onu da ağızlarına bulaştırdılar.

ÇAĞDAŞKENT İÇİN FIRTINA KOPARMIŞLARDI

Çağdaşkent'te değişiklik yaparak hem yeşil alanları daralttılar hem de kat yükselttiler. Yani  Çağdaşkent'i bozdular. Bizim üzerine projeler yapmak istediğimiz reklasyon alanını İstanbul'un çöplüğü haline getirdiler. Orayı tam bir rant alanı yaptılar. İzaydaş atıkları buraya döküldü. Yıllarca insanları toz ve toprakta yaşattılar. Daha sobnra üzerine sözde düzenleme yaptılar. Hala bizim yaptığımız araç gereci kullanıyorlar. Hala bizim tamamladığımız belediye binasının tadilatı bitmedi. Çayırova’nın 10 yılı kayıptır.

TEPEYE OVA DENİR Mİ?                               

Bakan Nihat  Egün, çayırova'yı mağdur etmiştir. Çayırova'ya haksızlık yapmıştır. Çayırova adını Hünkar Çayırından alıyor. Adımız Çayırova ama biz tepedeyiz. Çünkü denizi ve ovayı elimizden aldılar. Göreve geldiğimizde sınırlarımızı yeniden düzenlenmesi için gerçek Çayırova mücadelesi başlatacağız

MUHTARLAR YOL GÖSTERSİN

Muhtarlardan isteğim şu: yeni dönemde yapacağım projeleri, halkın emekçisi durumundaki muhtarlarımızın mahallemizdeki sorunları bana rapor etsin Herkes şunu bunu yapacağım diye ilanlar dağıtıyor. Ben bunu yapmayacağım, önce muhtarlardan görüş alıp, sonra halkın karşısına çıkacağız. Yapacağımız ve yapamayacaklarımızı halk ile paylaşacağız.

FATİH CADDESİNİ ÇÖZECEĞİZ

Fatih Caddesinde ziyarette bulundum. 20 yıl esnaflık yaptım. Burada trafiği nasıl çözeceğiz. Buna ilişkin Kocaeli Büyükşehire proje sunmalıyız. İnsanlar üstüste geziyor. insanlar bir bardak çay içecek yer  yok.  İmkanları büyük olan bir ilçede resmen işkence çekiyoruz. Çayırova bilinci adına bir çalıma yok. Çok önemli bir noktadayız ama bundan yararlanamıyoruz. Adam gibi yönetirseniz, adam gibi bir şehir yaparsınız.

Stat yaptık, ahıra çevirdiler. Eleştirilere dayanamadılar altına çim döşediler. Teşekkür ederim. Ziya başkan dostumdur ve kendisini seviyorum.  Ama çayıva’da bir değişime  ehil bir ele, yetkin kadrolara çok ihtiyaç var. Bunun için herkes destek vermeli. Yeniden, yeni bir Çayırova meydana getirebiliriz”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat