Özdilek

Siyaset

Koç, Kars ve Ardahan’lıların Konuğu

Çayırova Kars, Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç’u dinledi.

26 Kasım 2013 Saat: 13:14
Koç, Kars ve Ardahan’lıların Konuğu
Koç, Kars ve Ardahan’lıların Konuğu

Çayırova’da faaliyet gösteren Kars, Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bedir Bıldır ve yönetim kurulu üyeleri, yörenin ilçede bulunan ileri gelen üyeleri ile birlikte yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP’nin Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç’u sabah kahvaltısında ağırladı. Toplantıya beraberinde CHP ilçe yöneticileri ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte katılan Timur Koç, çocukluğunu birlikte geçirdiği Karslı ve Ardahanlı arkadaşları ile bir süre sohbet etti.

SEÇİMİ ALACAĞIZ

Timur Koç, seçim çalışmaları ve programları hakkında dernek yöneticilerine bilgi vererek

sürdürecekleri stratejiler ve seçim çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulundu. Koç, geçmişte yaptığı hatalarından da söz ederek bundan sonra çok dikkatli olacağını vurguladı. Koç, “Çayırova’ya çok hizmet ettik. Bir şeylere sahip olmak istiyorsak çok çalışıp performans göstereceğiz. Yörecilik yapmayacağız. Hepimiz bu partinin birer neferiyiz. Bu nedenle kazanmak için çalışacağız ve biz bu seçimi kesinlikle alacağız. Buna inanıyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat