Özdilek

Siyaset

KOÇ, "GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK”

Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, Erzincan Refahiye ilçesi’ne bağlı köylerin başkan yönetici ve üyelerinin konuğu oldu. Koç’un ziyaretine İlçe başkanı Rasim Meriç ile kadın kolları başkanı Türkan Kılıç ile meclis

24 Kasım 2013 Saat: 13:49
KOÇ, "GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK”
KOÇ, "GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK”

Koç ve beraberindekileri Söğütlü Köyü Dernek başkanı Şah İsmail Tohumcu, Gölköyü Dernek başkanı Nurettin Dağ, Kızıleniş Köyü dernek başkanı Ercan Dinler,  Çamlı Mülk köyü dernek başkanı Ali Çataltepe, Kocaeli Dayanışma evi Başkanı Nurettin Dinler, Cemevi Vakfı başkanı Halil İbrahim Aras ile dernek üyeleri karşıladı.

Göl köy derneğinde yapılan toplantıda konuşan CHP adayı Timur Koç, Çayırova’nın geçmişine yönelik açıklamalarda bulunarak başladığı konuşmasında, yaptığı hizmetleri anlattı.

Koç, “Çayırova’ın yeniden ve büyük projelere ihtiyacı var. Çünkü, bir dönüşüm yaşanması gerekiyor. Sınırlarının yeniden düzenlenmesi, kaymakamlık ve Belediye ikileminin ortadan kaldırılması, kentsel dönüşüm adı altında bazı mahallelerimizde yaşanan büyük sıkıntıların çözülmesi, Çayırova ve Şekerpınar mahallerinin kent bütünlüğünün sağlanması, ilçeye özgü kurumların yerleştirilmesi gibi çok sayıda projenin yapılması gerekiyor. Bunu yapacağımızı biliyorsunuz. Bunun için hepinizin desteğini bekliyorum” dedi.

Koç, sadece oy vermek değil çalışma yapmayı da istediğini  ifade eden Koç, 30 mart’ta sandıktan çıkacaklarına inandığını söyledi.

 

Dernek Başkanları ise, yaptıkları açıklamada Timur Koç’a destek vereceklerini vurguladılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat