Özdilek

Siyaset

KOÇ, ESKİ ESNAF ARKADAŞLARINDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Çayırova Belediye başkan adayı Timur Koç, uzun yıllar esnaflık yaptığı Yenimahalle fatih caddesinin altını üstüne getirdi. Koç, uğramadığı esnaf, destek istemediği kimse bırakmadı.

25 Kasım 2013 Saat: 22:28
KOÇ, ESKİ ESNAF ARKADAŞLARINDAN DESTEK İSTEDİ
KOÇ, ESKİ ESNAF ARKADAŞLARINDAN DESTEK İSTEDİ

Çayırova’nın kurucu Belediye başkanı ve Belediye Başkan adayı Timur Koç, bir gününü bile boş geçirmiyor. Mahalleri mesken tutan koç, bu kez belediye başkanı olmadan önce çok uzun yıllar esnaflık yaptığı  ve büyük tarafik çilesi yaşayan Fatih Caddesine adeta çıkarma yaptı. Koç’a ilçe başkanı Rasim Meriç ile eski ilçe başkanları Oruç Gökbulak ve Veysel Suludere ile başta CHP’nin önde gelen kadın politikacılarından Emine Özcan ile tüm belediye meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

FATİH PROJESİ GELİYOR

Her esnafı ziyaret eden, çoğunu tanıdığı kişilerle sohbet eden, yeni esnaflarla da tanışan Koç, fırsat buldukça onlara kendi projelerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Özellikle önümüzdeki günlerde açıklayacağı  “fatih projesi” ile bu caddenin sorunlarının çözüleceğini ifade eden Koç’a esnaf dostlarının ilgisi büyük oldu.

Koç, esnaflara, belediyenin kurucusu olarak,  kaynaklarıyla birlikte çok sayda dönüşüm projesi hazırladıklarını, kendisini yakından tanıdıklarını, fırsat verilmesi durumunda Çayırova’yı  ülkenin sayılı kentleri haline getireceğini anlatması keyifli sohbetlere yol açtı. Koç, esnafların bazı isteklerini de not aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat