Kültür/Sanat

KO-MEK Bilişim Yarışması Düzenliyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), hem kurs merkezleri arası rekabeti arttırmak hem de kursiyerlerin kaynaşması ve yeteneklerini ortaya koymaları için bir yarışma düzenliyor.
 
KURSİYERLER YARIŞACAK
Web Sayfası Tasarımı, Web Programlama, Grafik Tasarım ve Animasyon-Çizgi Film yarışmaları ile bilişim teknolojisi alanlarında kendisini geliştiren kursiyerlerin, kendilerini ispatlamaları için bir fırsat sunuyor. Daha önce spor müsabakaları ile kursiyerlerini bir araya getiren KO-MEK şimdi de bilişim alanındaki ilk yarışmasını düzenliyor. Yarışmaya katılmak için tek şart ise; 2010–2011 eğitim öğretim döneminde, yarışmaya başvuracağı branşta eğitim alıyor olmak. 
 
BİRİNCİYE CUMHURİYET ALTINI
Web Sayfası Tasarımı, Web Programlama, Grafik Tasarım ve Animasyon-Çizgi Film yarışmalarına katılarak ilk üçe giren kursiyerlerin emekleri ödülsüz bırakılmayacak. Aldıkları eğitimlerin karşılığını görmek de kursiyerlerin azmini arttıracak. Yarışmalarda, birinciye Cumhuriyet, ikinciye yarım, üçüncüye ise çeyrek altın verilecek.
 
SEN DE KATIL SEN DE KAZAN
KO-MEK Kurs Merkezleri’nden de yapılabilecek başvurular için, Yarışmaya son katılım tarihi 13 Mayıs 2011 Cuma olarak bildirildi. Yarışma sonuçları KO-MEK Genel Sergisi’nde açıklanacak. Yarışma ödülleri de Genel Sergi sahnesinden verilerek kursiyerler onurlandırılacak. Yarışma şartnamesi ve ayrıntılı bilgiye www.komek.org web sayfasından ulaşılabiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat