Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu: Artık Saraylılar alay ediyor!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, soğan fiyatlarına yönelik eleştirisinin ardından hükümetten gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kema...

25 Nisan 2023 Saat: 18:05
Kılıçdaroğlu: Artık Saraylılar alay ediyor!
Kılıçdaroğlu: Artık Saraylılar alay ediyor!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, soğan fiyatlarına yönelik eleştirisinin ardından hükümetten gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, soğan fiyatlarına yönelik eleştirilerine karşı hükümetin verdiği tepkilere sosyal medya hesabından göndermede bulunarak yanıt verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu, soğan, cücük hakaretleri edildiğini öne sürerek, "Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Ben neyin huzurundayım biliyor musunuz? Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Makarnacı, kömürcü diye alay edilirdi fakirle fukarayla. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık. Çok zor oldu ama başardık, vallahi de billahi de. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1650850811692437506

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat