Özdilek

Güncel

Kızılay şube başkanları, başkan Yıldırım’ı ziyaret etti

Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Doç. Dr. Cengiz ipek ve Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

11 Mart 2017 Saat: 08:22
Kızılay şube başkanları, başkan Yıldırım’ı ziyaret etti
Kızılay şube başkanları, başkan Yıldırım’ı ziyaret etti

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette 9 Aralık 2016 tarihinde göreve gelen Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek ve Kocaeli Kızılay yönetiminin yanı sıra Karamürsel Kızılay Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar yer aldı.  Yeni seçilen il yönetiminin yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdiği görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Kocaeli Şube Başkanlığı olarak 21 Mart’ta Oluklu da yapılacak olan fidan dikimi için Belediye Başkanı Yıldırım’dan desteklerinin beklediğini söyleyen Doç. Dr. Cengiz İpek, 210 öğrencinin aynı anda doğaya birer fidan kazandıracağını belirtti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kızılay’ın her zaman maddi ve manevi yanında olduğunu belirterek, yapılacak bu projede her türlü desteği vereceğini açıkladı. Ardından Kocaeli Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek’in yeni atandığı görevi kutlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Şube yönetiminin yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat