Özdilek

Eğitim

KIYAFET ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Memur-Sen Konfederasyonu, kamuda kılık kıyafette serbestlik sağlanmasına yönelik 'Özgürlük için 10 Milyon İmza' adıyla başlattığı kampanyaya Kocaeli Bem Bir Sen Sendikası da destek veriyor.

30 Ocak 2013 Saat: 17:24
KIYAFET ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN İMZA KAMPANYASI
KIYAFET ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Kocaeli Bem Bir Sen Şube Başkanı Sadican Aygen Memur-Sen’in başlatmış olduğu 'Özgürlük için 10 Milyon İmza' kampanyasına destek verdiklerini belirterek kamu kurum ve kuruluşlarında kılık-kıyafet özgürlüğü istediklerini söyledi. Kocaeli Bem Bir Sen Şube üyeleri İzmit Sanat Sokağında kurdukları stantta kamu kurum ve kuruluşlarında kılık-kıyafet özgürlüğü için imza topladılar. Topladıkları imzaları Memur-Sen il başkanlığına teslim edeceklerini söyleyen şube başkanı Sadican Aygen “İnsanımızı kıyafetine göre değil, ürettiği işe göre değerlendirmeliyiz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik kesinlikle bu mantıkla düzenlenmelidir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat