Özdilek

Kültür/Sanat

Kıvırcık Ali'yi Kaybettik

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kıvırcık Ali olarak bilinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Özütemiz, Çatalca’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaza saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Takla atan cipinde yaşamını yitiren Ali Özütemiz 42 yaşındaydı.

 

Ali Özütemiz’in çamur nedeniyle kayganlaşan yolda cipinin kontrolünü kaybettiği sanılıyor. Cipte sıkışan sanatçıyı itfaiye ekipleri bulunduğu yerden çıkarttı. Fakat sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Ali Özütemiz kurtarılamadı. Sanatçının kazayı geçirdiği cipinin sağ tarafı ve tavanı tamamen çöktü. Kullanılamaz hale gelen ve öndeki hava yastıkları açılan cipten çevreye türkü CD’leri fırladı.

    

Ali Özütemiz’in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna getirildi. Acı haberi alan Ali Özütemiz’in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Menajeri Uğur Özayvaz kazanın Çatalca Tepekent’teki evinden çıktıktan sonra meydana geldiğini belirterek "Tepekent’i geçtikten sonra virajlı bir bölgede aracı ile takla attı. Bugün canlı yayına katılacaktı. Kazanın oluş nedeni hakkında tam bir bilgiye henüz ulaşamadık. Oğlu şu an  Ankara’da asker" dedi.

 

Ali Özütemiz’in cenazesi Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna getirildi. Acı haberi alan Ali Özütemiz’in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Ceylan, Ferhat Tunç, Tolga Sağ ve eşi Pınar Sağ da hastaneye gelenler arasındaydı. Ferhat Tunç, "Soyadı gibi çok temiz bir insandı. Geriye birçok eser bıraktı. Allah rahmet eylesin" dedi. Ceylan da "Konuşacak bir şey yok. Çok üzgünüm. Çok iyi bir dostumu kaybettim" diye konuştu.

Savcının incelemesinden sonra Ali Özütemiz’in cesedi otopsi için  İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Ali Özütemiz için yarın saat 13.00’te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi’nde tören yapılacak.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat