Özdilek

Kültür/Sanat

Kitap Adamları Fuar’a Davet Etti

Kitap Adamlar ilkokullarda, çocukları eğlendirici gösterilerinin ardından 6. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet ediyor

13 Mayıs 2014 Saat: 11:08
Kitap Adamları Fuar’a Davet Etti
Kitap Adamları Fuar’a Davet Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı tanıtım çalışmaları kapsamında ‘Kitap Adamlar’’ ilçelerdeki okullara giderek, öğrencileri fuara davet ediyor. Sunulan minik piyesle eğlenen çocukları 17-25 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak 6. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet eden Kitap Adamlar, gösterileriyle miniklere eğlenceli anlar yaşattı.

 

KİTAPLARIN DÜNYASINA DALIN

 ‘Kitapların dünyasına dalın’ sloganıyla düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı öncesinde Kocaeli merkezi ve ilçelerdeki ilkokullarda etkinlikler düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kitap Adamları, ilkokulları dolaşarak yaklaşık 15 dakikalık bir piyesle kitabın çocukların hayata hazırlanmasındaki önemini anlattı. Müzik eşliğinde çocuklarla gülüp oynayan Kitap Adamlar, çocuklara kitap ve okumanın önemini anlatan kısa piyeslerinin ardından 17-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak Kocaeli Kitap Fuarı’na davet etti.

 

350 YAYINEVİ 400 ETKİNLİK

12-16 Mayıs tarihleri arasında belirlenen 20 okulda her gün düzenlenecek etkinliklerde Kitap Adamlar,12 Mayıs Pazartesi günü Kartepe 17 Ağustos İlkokulu, İstasyon İlkokulu ve Derince Cumhuriyet İlkokulu’nda gösterilerini sergiledi. 350 yayınevi, 400 etkinlik, 120 söyleşi, 230 imza, 30 sahaf ile 55 Sivil Toplum Kuruluşu’nun yer alacağı Kocaeli Kitap Fuarı’na kayıt yaptıran ilkokullardan araç tahsis edilerek öğrenciler fuara götürülecek.

 

ULAŞIM BÜYÜKŞEHİR’DEN

Çocukların fuara rahat ulaşımları için tahsis edilen araçlar, 17-25 Mayıs tarihleri arasında her sabah saat 10.30’dan akşam 21.00’e kadar belirlenen saatlerde Uluslararası Fuar Merkezi’ne okullardan öğrenci ve öğretmenleri taşıyacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat