Özdilek

Kültür/Sanat

KIŞLADÜZÜ, YENİ BİR MADEN OCAĞINA 'HAYIR' DİYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Körfez İlçe Hereke Beldesi Kışladüzü Mahallesi SEYİRTEPE PARKI karşısına yeni bir taş ocağı açılması düşünülüyor. EKEN MADEN İNŞAAT LTD.ŞTİ. tarafından yapılması düşünülen projede taş ocağının yanı sıra kırma ve eleme tesiside beraberinde kurulmak isteniyor.

 
Ancak çok büyük bir sorun var...Öyle ki, varolan maden ve taş ocağına bile şiddetle karşı çıkan ve rahatsızlıklarını her fırsatta dile getiren Hereke Kışladüzü halkı, yeni bir maden ocağının yapılmasına karşı çıkıyor.

 
6 Ocak Perşembe günü halka açık olarak gerçekleştirilecek olan toplantıda taş ocağı projesi kapsamlı olarak tartışılacak. ÇED toplantısında yeni bir taş ocağına hayır demeye hazırlanan halk, taş ocaklarının tozundan, gürültüsünden, kamyon trafiğinden ve dinamit atımlarının verdiği rahatsızlıklardan dolayı yetkilileri olabildiğince duyarlı olmaya çağıracak.
Bir çok sivil toplum kuruluşu ve muhtarında katılacağı toplantıdan çıkacak sonuç ve yetkililerin bu konuda neler yapacağı ise merak konusu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat