Özdilek

Güncel

Kiraz Festivali başlıyor

Bu yıl 48.’si düzenlenecek olan Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

3 Haziran 2022 Saat: 11:40
Kiraz Festivali başlıyor
Kiraz Festivali başlıyor

Kiraz Festivali başlıyor

Bu yıl 48.’si düzenlenecek olan Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Oğuzhan Koç konseri ile başlayacak olan festival 3 gün sürecek. Son gün Taşköprü Güreşleri’ne ise 600 pehlivan katılacak

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 48.’si düzenlenecek olan Kiraz Festivali için hazırlıklar tamamlandı. 10-11 ve 12 Haziran’da 3 gün sürecek etkinlikler için her şey düşünüldü. Her yıl olduğu gibi festival 10 Haziran’da saat 17.00’de kortej yürüyüşü ile başlayacak. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden başlayacak yürüyüş, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar devam edecek.

 

Oğuzhan koç sahne alacak

Yürüyüş sonrasında kiraz üreticilerine ödül töreni düzenlenecek. 18.00’de de Halk Oyunları Gösterisi yapılacak. İlk günün finali ise Yarımca Sahili’nde bulunan Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç sahne alacak.

 

Çocuklar için şenlik

11 Haziran’da ise programlar saat 18.00’de başlayacak. Etkinliklerin adresi ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi önü olacak. Çocuklar için şenlik havasındaki etkinliklerle başlayacak olan program, Mehteran Konseri ile devam edecek. Saat 21.00’de ise Açık Hava Sinema Gösterimi yapılacak.

 

Güreşler nefes kesecek

12 Haziran Pazar günü festivalin finalinde ise Taşköprü Yağlı Güreşleri olacak. 60’ı Başpehlivan toplam 600 güreşçinin katılacağı güreşler, adeta şölen havasında geçecek. Kırkpınar Şampiyonlarının bel bağlayacağı güreşlerin hemen yan tarafında ise Tarım Fuarı açılacak; off-road gösterileri ise renk katacak.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat