Özdilek

Ekonomi

KİPA YENİ YILI İNDİRİMLERLE KARŞILIYOR

Önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş) yeni yıla özel tekstil, kişisel bakım ve makyaj ürünlerindeki indirimlerin yanı sıra; evlerini yılbaşında renklendirmek isteyenlere de fiyat avantajlı fırsatlar sunuyor.

17 Aralık 2012 Saat: 23:41
KİPA YENİ YILI İNDİRİMLERLE KARŞILIYOR
KİPA YENİ YILI İNDİRİMLERLE KARŞILIYOR

     Farklı formatlardaki 185’i aşan mağazasıyla Türkiye’nin 24 ilinde hizmet veren Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş) yeni yılda da raflarını avantajlarla doldurdu. 28-30 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak 2.600 makyaj ürününde yüzde 40 ve 725 adet cilt ve bakım ürün çeşitlerinde uygulanacak yüzde 50 oranındaki indirim Kipa müşterilerinin yeni yılda kişisel bakımlarını daha uygun fiyatlar ile  gerçekleştirmelerini sağlayacak. 14-31 Aralık tarihleri arasında, farklı model ve renk seçenekleriyle Kipa raflarında yerini alan erkek gömleklerindeki yüzde 20 indirim erkeklere şık alternatifler vaad ediyor.

Kipa yılbaşı gecenize renk katıyor

     Kipa yılbaşına özel farklı çeşitlerdeki  indirimlerin yanı sıra; değişik süslerle de yılbaşı gecesine renk katacak. Fiyat aralıkları 0,99 TL-9,99 TL arasındaki dekoratif süs ve sim süslerden, farklı boyutlarda  9,99 TL-129,99 TL fiyat aralığındaki yılbaşı ağaçlarına uzanan ışıltılı seçenekler yeni yılı evlerinde geçirmeyi tercih edenler için tüm Kipa mağazalarındaki yerini aldı.

Tesco Kipa Hakkında:

Tesco Kipa (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.),  24 ilde 185’i aşan mağazası, 13 ilde 35 AVM’si ve 9 bini aşan çalışanıyla Türkiye’nin en önde gelen perakendeci kuruluşlarından biridir. İzmir’de 1992 yılında 100 ortaklı bir girişim olarak kurulan Tesco Kipa’nın ilk mağazası Bornova Tesco Kipa 1994 yılında faaliyete geçmiştir. Kısa sürede Ege’nin yıldızı haline gelen kuruluş, 2003 yılında dünyanın sayılı perakende zincirlerinden Tesco ile birleşmiş ve mağazalarını tüm Türkiye’de hızla yaygınlaştırmıştır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat