Özdilek

Spor

Kim nasıl hedefe ulaşır

Süper Amatör Küme B Grubunda son hafta öncesinde hangi takım hangi sonucu alırsa hedefini ulaşır

23 Şubat 2017 Saat: 10:52
Kim nasıl hedefe ulaşır
Kim nasıl hedefe ulaşır

Kazanmak istiyorlar

Süper Amatör Küme B Grubunda Nusretiye ekibinin şampiyon olmasından sonra Play-off grubuna kalacak son iki takım belirlenecek. Kartepe Belediye son haftaya 40 puanla ikinci sırada giriyor. Seka Doğan ve İhsaniye ekipleri 39 puanla son haftaya giriyorlar. Kartepe Belediye hafta sonu kendi sahasında Yavuzspor’u yenmesi halinde hiçbir sonuca bakmadan adını Play-off grubuna yazdırıyor. Kartepe Belediye rakibine mağlup olursa Seka Doağn ve İhsaniye rakiplerini yenerse Play-off grubuna Seka Doğan ve İhsaniye ekipleri çıkacak. Kartepe Belediye rakibi iel berabere kalırsa Seka Doğan ve İhsaniye ekiplerinin mağlup olmasında yine Play-off Grubuna çıkan ekip olacak. Üç takım 40 puanla ligi tamamlarlarsa İhsaniye Play-off grubuna çıkamıyor. Kartepe 40 puan yapar, İhsaniye de 40 puan yapar ise ikili avarejda İhsaniye Play-off grubuna çıkan ekip olur. Seka Doğan ile İhsaniye aynı puanda ligi tamamlarlarsa Seka Doğan Play-off grubuna çıkar. Kartepe ile Seka Doğan aynı puanda ligi tamalayıp. İhsaniye galip gelirse İhsaniye Play-off grubuna çıkarken, Kartepe ile Seka Doğan ekipleri baraj maçı oynamak zorunda kalırlar.

İpler Yavuzspor’da

Süper Amatör Küme B Grubunda Yavuzpsor ligde kalması için mutlaka deplasmanda Kartepe Belediye ekibini yenmesi gerekiyor.yavuzspor kazanırsa ligden düşen iki takım Gebze Denizliköyü ile Beylikbağı olur. Yavuzspor berabere kalırsa Denizliköyüde berabere kalırsa ligden düşen iki takım Deniliköyü ile Yavuzspor olur. Beylikbağı son hafta müsabakasını hükmen kazanacağı için kümede kalır. Yavuzspor son hafta berabere veya mağlup olursa Denizliköyü galip gelirse İlimtepe.FK son maçında 1 puan alırsa Beylikbağı ile Denizliköyü baraj müsabakası oynar. Yavuzspor mağlup olursa son haftaya İlimtepe.FK, Beylikbağı, Denizliköyü ekipleri 25 puanda tamamlarlarsa düşen son takım üçlü avarej sonucunda Gebze Denizliköyü olur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat