Özdilek

Siyaset

"Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'den adaylığı onur verir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’den milletvekili adayı olacağı söylentileriyle ilgili konuşan İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’den aday olduğu takdirde iki vekil fazladan

10 Mart 2015 Saat: 06:25
"Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'den adaylığı onur verir"
"Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'den adaylığı onur verir"

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, haftalık yönetim kurulu toplantısından önce parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Küçükkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’den milletvekili adayı olacağı yönündeki söylentileri değerlendirdi. Küçükkaya, “Genel başkanımızın Kocaeli’den aday olması bizi gururlandırır. Onun getireceği rüzgarla da en az iki milletvekili fazla çıkarırız” dedi.


VAATLERİ MİZAHA KATKI
Yerel seçimler öncesinde Anıtpark’a koyulan tramvay maketini hatırlatan Küçükkaya, “Verdikleri vaatler artık mizaha katkı sunuyor. Hala hiçbir çalışma yapmadılar” ifadelerini kullandı. 7 Haziran Genel Seçimleri hakkında da partililere çağrıda bulunan Küçükkaya, “Çocuklarının geleceğinden korkan, sürekli kandırılmaktan bıkan bütün seçmenleri Cumhuriyet Halk Partisi’ne sadece oy vermeye davet etmiyorum. Çevresindeki insanlarında koyacağı katkılarla bu düzeni değiştirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.


GURUR DUYARIZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’den milletvekili adayı olacağı yönündeki söylemleri de yorumlayan Küçükkaya, “CHP sıralarında yer alanlar, makam mevki kompleksine sahip değildir. Genel başkanımız her zaman milletvekili adaylığı için ilk sıraları kadınlarımıza vereceğini ifade etmiştir. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu, eğer buradan Kocaeli’den aday olursa, partinin ilimizde aldığı merkez yoklaması kararının burukluğunu da gidereceğine inanıyorum. Genel Başkanımız zaten her fırsatta eşiyle burada tanıştığını dile getirir ve kendisinin ilimizle özel bir bağı olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’den milletvekili adayı olması ve onu Kocaeli’den meclise taşıyacak olmamız hepimizi gururlandıracaktır” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat