Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu Söz Verdi

CHP’nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmit mitingi coşku geçti,

16 Mayıs 2015 Saat: 23:35
Kılıçdaroğlu Söz Verdi
Kılıçdaroğlu Söz Verdi

‘Milletçe Alkışlıyoruz’ sloganı ile gerçekleşen mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin sorunlarını 4 yılda çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.Gecikmeli olarak başlayan mitinkte coşku hakimdi.

lkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneye çıkarak halka seslenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk olarak “Biraz gecikti, kusura bakmayın” dedi. Ardından halka seslenen Kılıçdaroğlu, “7 Haziran’da yeni bir başlangıç yapacağız. Bunun yolu, herkesi sandığa götürmek ve onları ikna etmektir. Şunu bütün kardeşlerimin bilmesini isterim. 13 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar. Tek başlarına 13 yıl. Onların gitmesi için sandığa gideceğiz ve oyumuzu vereceğiz. Onlara derslerini sandıkta, demokratik bir şekilde vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi 21. Yüyılın yıldızı haline getireceğiz. İşsizlik yoksulluk , emekli, çiftçinin sorunun çözeceğiz Refahı tabana yayayaccağız. Bilimden eşitlikten herkes payını alacak. Refahı tabana nasıl yayacağız? Önce bir rakam vereyim. Yıl 2002 Türkiye’ni %1’i  toplam servetin 39’una lazım şimdi %54.3’üne sahip. Demekki refah tabana yayılmıyor. Tepede bir grup refah içinde yaşıyor. Bizde tepedekiler değil alttakiler rahat edecek. Bir avuç  insan değil 70 milyon rahat edecek.

 

Kocaeli bir sanayi kenti. Aynı zamanda kamyoncu yurttaşlarında en fazla olduğu yer. Onlarında derdi var. 13 yıldır bekliyorlar derdimizi kim çözecek diye? Tüm kamyoncu esnafına sesleniyorum. Sen 13 yıl bekledin. 13 yıl kredi açtın. Oyunu kullandın. Ama sorunların çözülmedi. Şimdi gel 7 haziranda yeni bir başlangıç yapalım. 24 saat yollarda çalışıyorlar büyük acılar çekiyorlar. Ama gelir elde edemiyorlar. Çoluk çockularını geçindiremiyorlar. Vergiler pahalı. Yaşanacak Türkiye için sende geleceksin CHP diyeceksin. 7 Haziran’da sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Ama bu yetmez. Sizden söz itiyorum. Sandığa giderken  geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş herhangi bir vatandaşı ikna edeceksiniz.

 

Gel arkadaş diyeceksiniz görüyorsunuz hükümeti 13 yıldır kredi açtık geldiğimiz noktaya bak 6 milyon 200 bin işsiz 17 milyon yoksul, aylığı bin lira altında 8 milyon emeklimiz var. 2 milyon surlyelimiz var. Suriyelilere ödenen 5,5 milyar para var. İşçi perişan esnaf perişan. CHP yaşanacak Türkiye sözü veriyor. Gel beraber sandığa gidelim. Kılıçdaroğlu diyork i öyle 13 yıl değil. Ben sadece 4 yıl yetki istiyoum. 4 yılda Türkiye’yi uçuracağım. 4 yılda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Türkiye’yi 4 yılda cennete çevireceğiz. İşçi emekli  örenci herkes kazanacak herkes kazanacak sadece hortumcular kaybedecek.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının sona ermesinin ardından mevcut milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan, Hurşit Güneş ve adaylar sırayla platforma gelerek Kılıçdaroğlu ile birlikte alanı selamlayarak finale erdirdiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat