Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu İzmit’e Geliyor

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 Şubat'ta Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor salonunda gerçekleştirilecek olan aday tanıtım programına katılması İl başkanlığı binasında yapıldı.

11 Şubat 2014 Saat: 18:47
Kılıçdaroğlu İzmit’e Geliyor
Kılıçdaroğlu İzmit’e Geliyor

   CHP Il Başkanı Yalçın Kuşkan ve İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın sadece yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıkları bilgilendirme toplantısında 16 Şubat tarihinde yapılacak genel başkanlığı toplantının detayları da böylece ortaya çıkmış oldu. Yalçın Kuşkan, "Ortak toplantımızda sayın Genel Başkanımız saat 14.00'te partimizin aday tanıtımına katılacak ve herkese seslenecektir. Tüm adaylarımızı kapsayan bir tanıtım toplantı olacaktır. İzmit ilçede yapılacağı için ilçe yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte programı anlatacağız. Tanıtım sonrasında il kurulu olarak gündeme dair konularda toplantı yapacağız. Temaslarımız sonucunda genel başkanımızın geleceği kesinleşmiştir. Önseçime yönelik itirazlar konusunda sorulan sorulara Kuşkan, "Bu konuda bazı itirazlar var 22 arkadaşın itirazı  17'ye düştü. Kısmi bir sıkıntı yaşanmıştır. Il kurulu toplantısında bu konuyu masaya yatıracağız. Bu tanıtım toplantısı Kocaeli'nin toplantısıdır ve adayların tanıtım için slayt gösterileri ve sunumları yapılacaktır. Süreç işi gidiyor ve sorun varsa zaman içinde aşılır. AKP ciddi bir şekilde başaşağı gidiyor ve secimi bize kazandıracak yükselen bir trend vardır. Seçimlerde KBB' yi bile kazandıracak kadar büyük gelişmeler vardır. Ilçe Yüksek seçim kurulunun yönettiği bir oluşumdan. 18 Şubat tarihine kadar meclis üyesi adayları ile belediye baskan adayları listeleri sunulacaktır. Genel başkanım kalacağı süre kendisi tarafından belirlenir. AKP ve MHP gibi teba yapılanması gibi bir algı yerine CHP'nin yaptığı demokratik seçimleri ve hareketleri karşılaştırmak en iyisidir. Bu parti de isteyen istediğini konuşur ve bu bir demokratik anlayışın ürünüdür. Sorunları il başkanlığı çözer. Mahmut Civelek'e sorun ve iki ay önce belediye başkanlarını önermen neden altı başkanı görevden alınmıştır. Sefa Sirmen'in tanıtımı için, Sefa Sirmen'le görüşüp ilçe başkanı kendisinin tanıtımını yapacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat