Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu, Gebze’ye dikkat Çekti

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze ilçe örgütü Başkan Sedat Tatar ve yaklaşık 70 Gebze CHP üyesi Ankara TBMM’de her Salı günü gerçekleşen CHP grup toplantısına katıldı.

29 Haziran 2013 Saat: 12:43
Kılıçdaroğlu, Gebze’ye dikkat Çekti
Kılıçdaroğlu, Gebze’ye dikkat Çekti

CHP Grup toplantısına CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Kurultay Delegesi Mehmet Sarıtoprak, Gebze Belediye Meclis üyeleri Cihangir Orhan, Musa Haydaroğlu, İsmail Bülbül, Basri Efendi, Sebahattin Yılmaz, CHP İl Genel Meclis Üyesi Talat Osmanoğlu, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, parti yöneticileri, CHP Gebze Kadın Kolları üyeleri, Bazı Mahalle temsilcileri ve üyelerden oluşan yaklaşık 80 partili katıldılar. Toplantıyı Kocaeli Bölgesinden Gazeteci Murat Tosunoğlu takip etti. 
Gebzeli partilileri önce Bölge Milletvekilleri Hurşit Güneş, M. Hilal Kaplan ve Haydar Akar Mecliste karşılayarak Gebzeli tüm misafirlere mecliste yemek ikram ettiler. Gebzeli partililer daha sonra  mecliste gerçekleşen CHP grup toplantısına katılarak genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlediler.
Grup toplantısının ardından Gebzeli partililer başta TBMM’de CHP milletvekilleri M. Hilal Kaplan, Hurşit Güneş ve Haydar Akar ile sohbet edip güncel gelişmeler üzerine fikir alış verişinde bulundular.
Gürsel Tekin'den Gebzelilere ilgi
CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin Meclise giden CHP Gebzelileri tek tek selamlayarak yakından ilgilendi. Gürsel Tekin Başkan Sedat Tatar'dan Gebze'deki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu Gebzelileri tek tek kabul etti.
CHP Gebze ilçe Örgütü'nün organize ettiği TBMM ziyareti daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun meclis odasında kabulü ile devam etti. Tüm Gebzeli misafirleri tek tek selamlayan CHP Genzel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Gebze kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Birsen Araz'dan Gebze'deki çalışmalarla ilgili geniş bilgi aldı.

Sedat Tatar: "Çalışıyoruz Kazanacağız"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Gebze çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar Gebze çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirterek "çalışmalarımız tüm Gebze'ye parti politikalarımızı anlatmak, vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek noktasında devam ediyor. Biz hedefimize Gebze'de yerel seçimi zafere taşımak ardından ise genel seçimlerde CHP'nin iktidarlık mücadelesine en büyük katkıyı sunmak olacaktır. Bunun için de kadın ve gençlik kollarımız, yönetim kurulumuz, Mahallelerdeki parti temsilciliklerimiz ile sürekli sahada çalışıyoruz. Halkın içindeyiz ve onların sorunlarını bir bir dinliyor, çözüm önerilerimizi de halkımıza anlatıyoruz" dedi.
CHP Genel Merkezine geçtiler
CHP Heyeti daha sonra TBMM'nden ayrılarak CHP Genel Merkezi'ne geçti. Gebzeliler CHP Genel merkezinde parti üst düzey yöneticileri ile de görüşmelerde bulunarak hem çalışmalar hakkında bilgi verdiler hem de bazı CHP kurmaylarını Gebze'ye davet ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat