Özdilek

Siyaset

Kılıç da Kartepe adaylığını açıkladı

Uzun zamandır çalımlarını sessiz sedasız bir şekilde sürdüren İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, AKP Kartepe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Kılıç, başvuru dosyasını 12 Ekim Cumartesi günü saat 17.00

9 Ekim 2013 Saat: 23:14
Kılıç da Kartepe adaylığını açıkladı
Kılıç da Kartepe adaylığını açıkladı

Çalışmalarına uzun zaman önce başlayan İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, dün Likarba Restoran’da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile AKP Kartepe Belediye Başkan aday adaylığını resmi boyutlara taşıdı.

GÖVDE GÖSTERİSİ OLACAK

Fahim Kılıç, yoğun bir katılım beklediğini, başvuru sırasında en az 500 kişinin olacağından emin olduğunu söyledi, “Tüm sevenlerimi alana davet ediyorum. Bu benim işaret fişeğim olacak. Bu dalganın Kartepe’ye yayılacağına inanıyorum. Kartepe’yi biz yapan bir mantıkla en az yüzde 60’la belediye başkanı olacağız. Her aday adayı arkadaşımız partimizin zenginliğidir. Onlarla güzel bir yarış yapacağız. İnşallah başkanlığı hak edeceğim” dedi.

ADAYI SIRTIMIZDA TAŞIRIZ

Bulunduğu yere sindire sindire geldiğini ifade eden Fahim Kılıç, “Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Köseköy Belde başkanlığı yaptım. İl yönetiminde bulundum. Parti büyükleri ile görüştüm. Ben hep yedekte oturdum. Buraya sindire sindire geldim. Önce ilçe başkanım, daha sonra il başkanım, Kartepe’nin üst düzeyde görev almış değerleri ile Büyükşehir Belediye başkanım ile görüşerek bu kararı aldım. Şükürler olsun AKP’de siyaset yapıyoruz. Kartepe’de seçim kazanmak gibi bir sıkıntımız yok. AKP bayrağını en üst tepeye dikeceğim. Hedefim belediye başkanlığı. Ama olmasam da adayı sırtımıza alır hedefe taşırız” dedi.

KARABALIK’A DA DANIŞTIM

Partinin son il başkanları toplatışında alınan karara bir hayli sevinen Kılıç, aday adaylarının yarışabilecek olmasını olumlu bir karar olarak niteledi. Yine de yarışamayacak olsa da parti kültürüne uyacağını kaydeden Kılıç, “Aday adaylığı alınmayacak olsaydı yine parti kararına uyacaktık. O zaman kimse buna rağmen ben aday olacağım diyemezdi. Kim aday çıkarılsa biz onla çalışırdık. Benim B planım yok” dedi. Aday adayı olmadan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a da danıştığını söyleyen Kılıç, “Kendisine fgikirlerimi beyan ettim. Kendisi dostumuz, kardeşimiz. Kartepe’ye yaptıkları azımsanamaz. Benim çıkışım ne birinin yanında, ne de birinin karşısında. Temayülde teşkilatların bu güne kadar verdiği kararı bu gün de vereceğine güvenim tam. Sonuçta teşkilat karar verecek. Hepimiz gayret edeceğiz ama sonuç başımızın tacı olacak” şeklinde konuştu.

Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın Karabalık’ı desteklediği iddialarına da yanıt veren Kılıç, “Ben nötr olacağına eminim. Bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Kandaz bu tavrını her yerde belli ediyor” şeklinde konuştu. CHP’de ki aday adaylarını da küçümsemediğini ifade eden Kılıç, “Ak Parti oylarının yüzde 60 olduğu bir yerde diğer partilere şans vermek doğru olmaz. CHP adaylarının hepsi arkadaşım ama seçimi kazanmak gibi bir şansları yok” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat