Özdilek

Güncel

Kılavuz Kaptan Vardiyada Hayatını Kaybetti

Derince Liman İşletmesi'nde kılavuz kaptan olarak çalışan Atilla Karhan, vardiyada görev yerinin kapısı önünde ölü bulundu. Karhan'ın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

18 Şubat 2013 Saat: 14:39
Kılavuz Kaptan Vardiyada Hayatını Kaybetti
Kılavuz Kaptan Vardiyada Hayatını Kaybetti
Derince Liman İşletmesi'nde çalışan, evli ve 1 çocuk babası, 48 yaşındaki Atilla Karhan, vardiya esnasında görev yerinin kapısı önünde baygın halde bulundu. Karhan'ı bulan yakınlarının haber verdiği 112 ekipleri şahısın öldüğünü belirleyince, cenaze, Kocaeli Asri Mezarlık Morgu'na getirildi.

İstanbul Suadiye'de ikamet eden ve her gün Derince ilçesindeki işine gelen Karhan'ın, herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı, kalp krizinden ölmüş olabileceği üzerinde duruluyor. Cumhuriyet savcısı, sabah saatlerinde otopsi yaptıktan sonra cenazeyi, şahsın iş arkadaşları ile ailesine teslim etti. Karhan'ın cenazesi, İstanbul Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınan öğle namazı sonrasında, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat