Özdilek

Güncel

Kıdemli avukatlara plaket

Kocaeli Barosu tarafından önceki akşam Wess Otel’de gerçekleştirilen törenle, avukatlık mesleğinde 20 ve 30. yılını dolduran avukatlara plaket verildi. Avukatlara plaketlerini, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu takdim etti.

5 Nisan 2014 Saat: 17:57
Kıdemli avukatlara plaket
Kıdemli avukatlara plaket

Kocaeli Barosu tarafından, Wess Otel’de organize edilen törende avukatlık mesleğinde 20. ve 30. yılını dolduranlara, Baro Başkanı Tamer Solakoğlu tarafından plaket taktim edildi. Törende konuşan Solakoğlu; avukatların, vatandaşların hak arama özgürlüklerine katkı sağladığını belirterek, şunları kaydetti: “Avukatlık mesleği onurlu ama bir o kadar da zor bir meslektir. Ülkemiz de avukatlık mesleğinin zor icra edildiği ülkelerdendir.

Yargının diğer unsurları olan hakim ve savcıların bizleri dikkate almayan tutumlarını, yargılamadaki karşı tarafımızın bizi hasım olarak görmelerini, müvekkillerimiz ile olan ilişkilerimizi bir an aklımızdan geçirdiğimizde nasıl zorluklarla mesleğimizi icra ettiğimizi daha iyi anlarız.” Solakoğlu’nun konuşmasının ardından avukatlık mesleğinde 30 yılını dolduran 6, 20 yılını dolduran 27 baro üyesinin plaketleri takdim edildi. Avukatlara verilen kokteyl ile tören son buldu.

 

30 YILINI DOLDURANLAR

Şevket Canbay, Refik Polat, İbrahim Tavan, Sami Arslan, Mehmet Arif Gökberk, Güner Baş.

 

20 YILINI DOLDURANLAR

Yeşim Erdem, Musa Kazım Özok, Nazmi Küçükosmanoğlu, Ali Karabay, Mustafa Açıcı, Gülen Yılmaz, Şeyda Özdem, Ayşen Başer, Hülya Şener, Mehmet Tınarlıoğlu, Hayati Baştan, Çiğtem Şimer Coşkun, Visal Aksürek Uran, Sevinç Gümüş, Resul Elmas, Hakan Lamper, Kureyş Bilgiç, Hakan Ruşen Arda, Serap Karaduman, Mehmet Karayel, Uğur Güngör, Cevher Ürek, Beyhan Özkan Koç, Çiğdem Dursun, Ali Yıldırım Sezer, Mustafa Okçu, Medet Polat.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat