Özdilek

Spor

Kick Boksa İdeal Damgası

Darıca İdeal Spor kulübü Kick Boks branşında da başarılar elde etmeye devam ediyor.

23 Haziran 2014 Saat: 14:39
Kick Boksa İdeal Damgası
Kick Boksa İdeal Damgası

Antrenör Serdar Suci tarafından hazırlanan Darıca İdeal Kick Boks takımı Kocaeli şampiyonasında başarılı sonuçlar elde etti. Gebze Kapalı Spor Salonunda yapılan Kick Boks Kocaeli İl seçmelerinde Darıca İdeal' den 5 sporcu seçmelerde başarılı olarak Kick Boks Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Kategorilerinde dereceye  giren sporcular

5 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Şampiyonada  Sefa Suci ve Süleyman Turan ve Murat Yaşsöğüt birinci, Emre Yaşsöğüt  ile Anıl Ölmez ikinci olmayı başararak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.  Antrenör Serdar Suci yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kick Boks takımı başarılı performansını Türkiye Şampiyonasında da göstereceğinden emin olduğunu söyleyen kulüp başkanı Ahmet Akçay "İlçemizi sporun bir çok dalında başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyor Türkiye Şampiyonasında şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat