Özdilek

Kültür/Sanat

Kibariye Romanları Mest Etti

CHP İzmit İlçe başkanlığının organize ettiği ve CHP KBB Başkan adayı Tahsin Tarhan'ın destek verdiği Kibariye konseri Atatrk Spor Salonu'ndan çok yoğun bir Roman izleyici kitlesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

26 Mart 2014 Saat: 14:43
Kibariye Romanları Mest Etti
Kibariye Romanları Mest Etti

İzmit ilçe başkan adayı Sefa Sirmen, "Sizlerin tekrar zenginleşmeniz için elele omuz omuza çalışacağız ve 30 Mart'ta belsayı tekrar teslim alacağız. Kocaelispor'u eski günlerine getireceğiz. 30 Mart'tan sonra İzmit' e tekrar güneş doğacak. Başbakan pazar günü buradayız ve birçok kentlerden insan taşıdılar. Meydanı doldurmak yetmiyor sandığı doldurmak gerekiyor. Koca başbakanshala Yuvacık barajını diline dolamış konuşuyor. Yıllarca davalar sürmüş ve olay adlı olarak kapanmış ve sen hala yolsuzluk suçlamalarda bulunuyorsun. TBMM de dokunulmazlığını kaldıran tek kişi Sefa Sirmen'dir. Benim dokunulmazlığımı kaldırmadan AKP'dir. Göreyim seni Kasımpaşalı istemene dokunulmazlığının kaldırılmasını da göreyim. Izmitin çocuğu yargılanma hesaplaşmadanda korkmadığını gösterdi. Bugün bir bakan her yıl kocaelisporun alt kümelere düşmesini seyretmiş ama hala bize çamur atmayı sürdürüyorlar" dedi. Sizleri çok seviyorum diyerek konuşmasını noktaladı.

Konserin gerçekleşmesi konusunda kesenin ağzını açan ve masrafları üstlenen KBB adayı Tahsin Tarhan, "Izmitin yürekli insanları merhaba. Tankınla da topunla da gelsen Maliye'nle de gelsen başkaldırdım. Bunlar çiçek ekmelerinde tanınıyorlar. Köprülerin kenarlarını öküz arabalarıyla süslüyorlar. Biz önce insan diyoruz. Yol, kaldırım, altyapı yapacaksın ama önce insan demek gerekiyor. Öncelikli olarak ulaşım ve imar sorunlarımız var. Cebimiz boş. Sadece taşeronlara çalışıyorlar. Rantçılara çalışıyorlar. Ben varoşum çocuğunun. Gebze'yi aldık izmiti de sefa sirmen alacak. Ilk işimiz o taşeronların işini bitirmek. Çalışanları belediyeye alıp sendikal haklarını vereceğiz. Ben yoksulluğu bilirim. Öncelikli olarak işe ihtiyacı olanları belediyelere alacağız. Hangi partiden olursa olsun yeter işsiz olsun. Rozeti çıkarıp herkesin belediye başkanı olacağız. Biz sizin bizim çocuklarımız diye ayrım yapmayacağız. Üniversiteyi kazanıp okuyamayan çocuklarınızı biz okutacağız. Seçimi kazanalım üç ay boyunca her gün eğleneceğiz. 30 Mart'ta sandığa gidin ve bunları sepetleyin" dedi.

Kibariye sonunda sahne aldığında saat 19.00'da başlayan etkinlik üzerinden bir buçuk saat geçmişti ama hayranları ısrarla ve sabırla çıkmasını beklediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat