Özdilek

Güncel

KEV Tesisleriyle ilgili sorular yanıt bekliyor

BAL 11.Grup liderimiz Kocaelispor’da, KEV Tesisleri'nin Yeşil Siyahlı kulübe kazandırılması için çalışmalara bu hafta da devam edeilecek. Ancak cevaplanması gereken kritik sorular var.

2 Şubat 2015 Saat: 16:53
KEV Tesisleriyle ilgili sorular yanıt bekliyor
KEV Tesisleriyle ilgili sorular yanıt bekliyor

Kocaelispor'da Başkan Bahri Yavuz, geçtiğimiz hafta boyunca yurt dışında olduğu için amatör kulüp ziyaretleri ve KEV Tesisleri ile ilgili temaslarına ara vermişti. Yavuz bu hafta girişimlere kaldığı yerden devam edecek. Yavuz, ılımlı bir politikanın izleneceği yolda, KEV Mütevelli Heyeti'ne seslenecek, heyet üyelerini Kocaelispor'a sahip çıkmaya çağıracak.

 

KARARLILIKLA DEVAM EDİLİYOR

Kocaelisporumuz, BAL 11.Grup’ta, sezonun ikinci yarısına 3'te 3 yaparak başladı ve 33 puanla liderliğini sürdürdü. Yeşil Siyahlılarda teknik ekip ve futbolcular, kalan 9 maça odaklanırken, Başkan Bahri Yavuz ve yönetim kurulu, KEV Tesisleri'nin Kocaelispor'a kazandırılması için mücadeleye devam ediyor. Bu görüntü konuyla ilgili olarak ne kadar kararlı olduklarını ortaya koyuyor.

 

TÜM KENT GÖRECEK

28 Şubat'ta yapılacak olan KEV Mali Kurulu'nun gündem maddelerinden birisi de, "KEV Tesisleri'nin satışı için yönetime yetki verilmesi" olacak. Başkan Bahri Yavuz, yaklaşık üç buçuk hafta sonra gerçekleşecek olan ilk oturum öncesi çalışmalarını derinlikle sürdürüyor. Yavuz, açık oylamanın yapılacağı kongrede, her şeyin net bir şekilde görüleceğini belirtti ve KEV üyelerinin Kocaelispor'a sahip çıkıp çıkmayacaklarını tüm kentin göreceğini ifade etti.  Pekala KEV Tesisleri'nin satışı için KEV yönetimine yetki verilmesi kararı kongrede alınırsa her şey bitecek mi? Konu ile ilgili olarak görsellerin hazırlanması ve basın toplantısının yapılması bekleniyor.

İşte yanıt bekleyen sorular…

1- Arazinin emsal değeri ve imar durumu ile ilgili olarak bir açıklama yapılacak mı?..

2- Araziyi daha değerli bir hale getirmek için, herhangi bir yasal değişiklik olacak mı?..

3- Büyükşehir Belediyesi ya da Valilik, tesisle ilgili hamleyi sahiplenecek mi?..

4- Sirmen, Büyükşehir'den ya da her hangi girişimciden tesis karşılığında taşınmaz talep edecek mi?..

5- Kiracı durumunda olan otel yönetiminin haklarıyla ilgili bir planlama yapıldı mı?..

6- 9 yıl daha Derincespor'un kullanacağı yer ile ilgili ne tür bir düzenleme var?..

Kaynak: Kocaeli Gazetesi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat