Özdilek

Güncel

KESOB,Taşçı mı Kaya mı sorusuna cevap buluyor

Geçtiğimiz seçimde rakiplerinden 12 oy farkla seçimi kazanan yaklaşık 20 yıllık KESOB başkanı Kemal Kaya’nın koltuğu tehlikeye girmişti.

11 Mayıs 2014 Saat: 16:15
KESOB,Taşçı mı Kaya mı sorusuna cevap buluyor
KESOB,Taşçı mı Kaya mı sorusuna cevap buluyor

KESOB’a yeni ve değişimci bir grup aday.

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği başkanlık görevini yaklaşık 20 yıldır sürdüren Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Kaya’nın karşısına bu kez kendisi gibi Kocaeli Servis Araçları ve İşletmecileri Odası başkanı Ahmet Taşçı çıktı. Çevresinden büyük bir destek edinen ve yaklaşık 3 ay aydır çalışmalarını aralıksız sürdüren Ahmet Taşçı, yanına 29 oda daha alarak toplam 48 oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin oy kullanacağı kongre de elini güçlendirmiş olarak seçime girdi.

Kongreye Mevcut yönetim kurulu tedirgin girdi

Devamlı olarak birbirlerinin toplantıları hakkında bilgi alarak hazırlıklarını buna göre yapan Kemal Kaya ve Ahmet Taşçı’nın hazırun olarak 374 üyenin oy kullanacağı kongre de dananın kuyruğunu kopardıkları ve seçimi Ahmet Taşçı-Kemal Kaya’nın kazandığı görüldü. Birbirleri hakkında hemen her türlü bilgiye sahip her iki gruptan kaybedeceği çok şey olan Kemal Kaya grubunun seçime tedirgin girdikleri dikkatlerden kaçmadı. Seçim başladığında hazırun listesine göre seçimin başlaması için yeterli bir sayı olan 294 üye seçime katıldı.

Kemal Kaya’nın seçimden önceki listesine göre, Başkan Kemal Kaya, Başkanvekilleri Kadir Durmuş ve Ahmet Gödek ile diğer yönetim kurulu üyeleri olarak Necmettin Kocaman, Sezai Kızılkaya, Ali Hacıoğlu, Şaban Ebik, Şaban Kılıç ve Temel Yılmaz bulunuyordu.

Seçimde görev yapacak Divan Başkanlığı görevini Başkan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Konfederasyon Yönetim Kurulu üyesi Musa Çelikkol ile katip üyeler Mustafa Kocagöz, Necati Kaya, Nizamettin Meteer ve Bayram Kütük. 

Ahmet Taşçı’nın seçim  listesi

Yönetim Kurulu Asil; Mustafa Kurt, Ali Sarı, Mustafa Bozkurt, Ziyattin Erattır, Yasin Olgun, Faruk Hikmet Kesgin, Ali Karadeniz ve Cevat Seyran’dan oluşuyor.

Yönetim Kurulu Yedek; Sami Şehrin, Adem Sevinç, Niyazi Yağız, Mahir Çelik, Mehmet Aydemir, Enver Turgut, Cemil Türkoğlu, Mehmet Ali Özkan ve Gökhan Açık’tan oluşturuldu.

Denetim Kurulu Asil; Abdurrahman Yazıcı, Erdoğan Göçer, İsmail Çevikel, Secaatin Aydın, Yusuf Zuya Çalış

Denetim Kurulu Yedek; Süleyman Sami Akman, Levent Saroğlu, Abidin Cülfük, Birsen Sak, Serdar Gökçegöz

Disiplin Kurulu Asil; Yahya Öztürk, Mustafa Yılmaz, Şaziye Kahrımanlı, Zafer Şahin, Fikri Uysal

Disiplin Kurulu Yedek; Soner Özer, Hüseyin Öztürk, Sinan Arslan, Erdoğan Akyayla, Ahmet Yıldırım

Kemal Kaya’nın seçim listesi

Yönetim Kurulu Asil; Kemal Kaya, Kadir Durmuş, Ahmet Gödek, Şaban Ebik, Necmettin Kocaman, Kamil Yılmaz, Ahmet Serim, İsmail Aydın ve Hüseyin Çepil

Yönetim Kurulu Yedek; Mustafa Kocagöz, Bayram Kütük, Hikmet Özdemir, Nizamettin Meteer, Durmuş Yıldırım, Melüt Gül, İbrahim Ateş, Tuncay Yıldız, İlhan Haftacı

Denetim Kurulu Asil; Kenan Çelik, Yusuf Ziuya Çalış, Osman Koçyiğit, Şaban Kılıç, Ahmet Pekin

Denetim Kurulu Yedek; Osman Pengi, Uğur Şengel, Şenol Mustafa Çorabay, Ömer Küçükateş, İlksan Şen

Disiplin Kurulu Asil, Yaşar yılmaz, Gülseren Turgut, Kurt İskender Sönmezyıldı, Şaban Şenol, Barış Beşiroğlu

Disiplin Kurulu Yedek; Emin Serin, Alibey Yazıcı, Hikmet Şıkkibar, Hüseyin Uzun, Lütfi Tiryaki

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat