Özdilek

Siyaset

Keskin: Başiskele’nin en büyük sorunu ulaşım

CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, Başiskele’de bulunan 5 beldenin birbirinden tamamen kopuk olduğunu belirterek, Başiskele’nin en büyük sorununun ulaşım olduğunu kaydetti.

22 Eylül 2014 Saat: 17:19
Keskin: Başiskele’nin en büyük sorunu ulaşım
Keskin: Başiskele’nin en büyük sorunu ulaşım

Yönetim kurulu üyeleri arsında görev dağılımı yapıldığını açıklayan Başkan İrfan Keskin Başiskele’nin sorunlarına değinerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kendisinden önceki ilçe başkanının sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını belirten Keskin, ‘Hızımız hiç kesilmeyecek’ dedi.


‘SORUMLULUK GÜCÜ VAR’

İyi bir ekip olduklarını vurgulayan Keskin, ‘İyi bir ekip mantığıyla çıtamızı her geçen gün daha da yükselteceğiz. Adım adım hedefimize ulaşacağız. Sorumluluk gücümüz var. Her şey insana dokunmaktan geçiyor. Siyasette gidip, görmeden, insanlara dokunmadan olmaz. Gidip göreceksin’ şeklinde konuştu.


‘EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ’

Siyaset rüzgarının hükümet anlamında güçlülük gösterdiği zaman yerele yansıdığına dikkat çeken Başkan Keskin, ‘Şu an esen Erdoğan rüzgarı. Yeni yönetimimiz, MYK iyi politikalar üretecek. 2015’te en az 5 milletvekili çıkaracağız. Başiskele’nin sorunlarına çözüm bulacağız’ dedi.


GÖLGE EKİBİ KURULACAK

Başiskele’de bulunan 5 beldenin 5’inin de birbirinden kopuk olduğunu dile getiren İrfan Keskin, ‘İlçe hala kent olma özelliğini kazanamadı. İlçenin normal bir çarşısı dahi yok. Beldeler arası bağlantıdan söz etmek mümkün değil. İzmit’e gelmek bile daha kolay. Oluşturacağımız Yerel Yönetim Gölge Ekibi ile sorunları çözeceğiz’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat