Özdilek

Güncel

KESK’ten soruşturmaya tepki

KESK Şubeler Platformu tarafından, yolsuzlukları protesto edenlere soruşturma açılmasını kınayan bir basın açıklaması gerçekleştirdi. KESK platformu üyeleri 13 Şubat’ta yapılacak olan eğitim boykotuna da destek vereceklerini açıklad

11 Şubat 2015 Saat: 18:11
KESK’ten soruşturmaya tepki
KESK’ten soruşturmaya tepki

İsimleri yolsuzluk iddialarıyla anılan bazı bürokrat ve hükümet üyelerini ve protesto etmek 25 Aralık’taki eyleme katılan, siyasi parti temsilcisi ve öğrenci 24 kişi aleyhinde soruşturma açılmasına KESK’ten tepki geldi. KESK Şubeler Platformu bugün Belediye İş Hanı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Açılan soruşturmaların demokratik ve hukuk devletinde yeri olmadığını belirten KESK dönem sözcüsü Erdal Karakuş, “baskılara boyun eğmeyeceğiz. AKP’nin demokrasi anlayışının darbecilerden daha geri bir anlayışa sahip olduğunu görmemiz için açısından önemlidir” dedi.

Karakuş açıklamasına şöyle devam etti: “Birleşik Haziran Hareketi’nin çağrısı ile 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan eğitim boykotuna da destek vereceğiz. Eğitim sistemi ve okulların tamamen siyasi egemen ideolojiye teslim edilmesine asla izin vermeyeceğimiz bilinmelidir. Ülkenin geleceğinden endişe eden bütün velileri eğitim ve bilim emekçilerini 13 Şubat’taki boykota destek vermeye çağırıyoruz.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat