Özdilek

Güncel

Kertil’de dere operasyonu

İzmit Hacı Hızır Mahallesi ile Veliahmet Mahallesi’ni ayıran, bölge sakinlerinin “Kertil Deresi” olarak adlandırdıkları derenin yatağında son günlerde artan kirlilik bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

3 Kasım 2014 Saat: 11:44
Kertil’de dere operasyonu
Kertil’de dere operasyonu

Yağmur sularının üst kesimlerden getirdiği atıklar ve çöpler, bu bölgede yığılmaya ve tıkanıklığa neden oluyor. Bu arda zaman içinde çevreye inanılmaz kötü koku saçıyor. Sineklerin, böceklerin çevreye yayılmasına neden olan bu sıkıntıyı İzmit Belediyesi yetkililerine aktardıklarını belirten mahalle sakinleri, ancak çözüm alınmadığını belirttiler.

Mahalle sakinlerinin müracaatı sonrası Müzeyyen Topçu Tan başkanlığındaki CHP Çevre Komisyonu üyeleri, bölgeye giderek inceleme yaptılar. Adem Gül Sokak ve Polat Sokak sakinleri, seçim döneminde mahalleye gelen AKP yetkililerine dere yatağının üzerinin kapatılmasını talep ettiklerini, onların da not alıp gittiklerini, ancak bugüne kadar çözüm üretilmediğini söylediler. Sokak sakinlerinin talebini dinleyen CHP yöneticileri, gerekli yerlere sorunun iletileceğini, sorunun takipçisi olacaklarını aktardılar. Mahalle sakinleri de kentin en merkezi yerinde bu sorunun biran önce halledileceği günü bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat