Özdilek

Aşayiş

Kent merkezinde korkutan yangın!

İzmit’ İlçesinde, günün her saatinde işlek olan Fethiye Caddesi üzeri Sabri Ekmen Sokak No:12 adresinde bulunan Recep Çelik’e ait Marla Kafe’de yangın çıktı.

23 Ocak 2018 Saat: 15:28
Kent merkezinde korkutan yangın
Kent merkezinde korkutan yangın!

 Kafeteryada doğum günü kutladıkları öğrenilen gurubun kutlaması sırasında, yaktıkları meytaptan, duvarda bulunan süngere sıçrayan kıvılcımın neden olduğu  ileri sürülen yangın kısa sürede büyüdü. Kafe içerisindeki müşteriler   ve  kafenin alt  ve üst katı ile yanında bulunan iş yeri  çalışanları kendilerini hemen dışarıya atatak itfaiye ekiplerine haber verdi.Olay yerine kısa sürede  gelen itfaiye ekipleri  yangına müdahalede bulundu. Ancak  kafetaryanın tamamı  yandı. Ayrıca alt ve üst katları ile yanında bulunan iş yerleride zarar gördü. Yangın yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma ile kontrol altına alındı. Öte yandan  iş yerinde bulunduğu ileri sürülen bir yavru köpeği almaya giden   şahıs ile birlikte 5 kişi dumandan etkilendi. Ayrıca  köpeği almaya giden ancak bulamayan şahısın ellerinde ufak yanıklar meydana geldiği öğrenildi.Dumandan etkilenen şahıslara olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansda müdahale edildi.   Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat