Özdilek

Ekonomi

Kent Konut’tan yeni proje Derince Çınarlıkent

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut alt gelir grubuna yönelik yeni bir projesini daha satışa sunuyor. 23 blok 562 daireden oluşan Çınarlıkent Konutları 3 Ocak 2014 Cuma günü satışa çıkacak.

31 Aralık 2013 Saat: 15:22
Kent Konut’tan yeni proje Derince Çınarlıkent
Kent Konut’tan yeni proje Derince Çınarlıkent

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Söz konusu projenin tanıtım toplantısı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kent Konut Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık katıldı.

 

AMACIMIZ VATANDAŞIMIZI

EVSAHİBİ YAPMAK

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent konut olarak amacımız kar yapmak değil, vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Fazla konut yapmak değil, yaşam alanları oluşturmak”dedi. Kent Konut’un proje uyguladığı her bölgenin geliştiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “O bölgede adeta bir şehir oluşuyor. İnsanların huzur içinde yaşabileceği alanlar oluşturmaya çalışıyoruz”diye konuştu.

 

HAFTA SONU DA AÇIK

Genel müdür Yanık da Başkan Karaosmanoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Projemizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız hafta içi ve sonu satış ofisimize gelebilirler”bilgisini verdi.

 

55 BİN İLE 121 BİN LİRA ARASINDA

Derince Çınarlı Mahallesi’nde 37 bin 938 metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan projede 56.28 metrekarelik 1+1 (51 adet)  83.24 metrekarelik 2+1 (487 adet), 123.92 metrekarelik 3+1 (24 adet) daire tipleri bulunuyor. Projede zemin kat dairelerin 45 adedi engelliler için ayrıldı. Daire peşin satış fiyatları 55 bin ile 121 bin lira arasında değişiyor. Satış için 3 -17 Ocak tarihleri arasında 15 gün süreyle başvuru alınacak.

 

HAK KURASI ÇEKİLECEK

Kredili satışlarda, daire fiyatının %25’i peşinat olarak ödenecek. Kalan bedel ise anlaşmalı bankalardan kredilendirilecek. Peşinat bedeli, 3 ay arayla 4 eşit taksitte tahsil edilecek. Başvuru bedeli 500 lira olacak. Daha sonra noter huzurunda hak sahipliği kurası çekilecek. Kurada hak sahibi olamayanlara başvuru ücreti geri iade edilecek.

 

SOSYAL YAŞAM ALANI

Konut sahasından geri kalan 29 bin 503 metrekarelik (proje alanının %78’i) kısım ise yaşamın bir parçası olan çocuk oyun grupları, spor alanları, pergolalar, açık otoparklar ve yeşil alanlarla değerlendirilecek. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat