Özdilek

Ekonomi

Kent Konut’ta daire numaraları belirlendi

Kent Konut 5. Etap Evlerinin daha önceden belirlenen 398 hak sahibi, dün Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla çekilen kura ile daire numaralarına kavuştu.

27 Mayıs 2014 Saat: 17:21
Kent Konut’ta daire numaraları belirlendi
Kent Konut’ta daire numaraları belirlendi

Kent Konut 5. Etap Evlerinin daha önce noter huzurunda belirlenen hak sahiplerinin daire numaraları, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde çekilen kura ile belli oldu. Toplam 494 konuttan 5. etabın bulunduğu alanda daha önce arsası bulunan 96 yer sahibi ayrıldıktan sonra kalan 398 konutun sahibi, kura ile dairelerine kavuştu. Kura çekimine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kent Konut Müdürü Yalçın Özön ve çok sayıda hak sahibi katıldı.

Kura çekiminde ilk olarak konuşma yapan Kent Konut Müdürü Yalçın Özön, “Bir projenin daha sonuna gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kent konuta 494 ailemizi katmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. Ardından konuşan Karaosmanoğlu, “Nerede konut yaptırdıysak orda memnuniyet olduğunu görüyoruz. Temmuzun 15’inden sonra dairelerimizi bölüm bölüm teslim edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hak sahibi ailelerin daire numaraları belirlendi. İlk olarak Karaosmanoğlu’nun çektiği kura ile ismi açıklanan Ercan Köseoğlu salonda olmayınca çekiliş tekrar gerçekleştirildi. İkinci kurada da ismi açıklanan Ebru Özek de salonda yer almayınca çekiliş topları üçüncü kez döndü. Üçüncü kurada belirlenen Burak Emre Alp isimli hak sahibi, Karaosmanoğlu’nun kurayla belirlediği 5. blok 8. kat 62. dairenin sahibi oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat